Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

2 minutes ago, Milosh76 said:

Evo ti nam reci da li Lalatovic odlazi sredinom decembra ili novinari po obicaju lazu?

Sredinom decembra sledi razgovor sa Tončevim o eventualnom nastavku saradnje. 

• Replies 9.6k
  • Views 535.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

• Author

...etička komisija...

:rolf:

„Partizan je pošten klub i vode ga pošteni ljudi, Radnički je pošten klub i vode ga pošteni ljudi. Mogu slobodno da kažem da Ivica Tončev jako voli Radnički i Niš i da je jedan od najpoštenijih ljudi u srpskom fudbalu“, kaže strateg Nišlija
Mi nismo namestili utakmicu sa Proleterom, Radnički je ispravan i sa pravom je tu gde jeste. Batici sve najbolje, apsolutno ga podržavam, trenutno igraju malo lošije, ali nije smak sveta. Crvena zvezda je dominantna u našem prvenstvu i sa pravom je tu gde jeste, a isto tako i Radnički je zasluženo tu gde jeste, Radnički je ispravan klub, Ivica Tončev je ispravan čovek, a ja sam ponosan što sam u Nišu i što radim u najpoštenijem klubu u Srbiji", zaključio je Lalatović.

poštenometrija

Tvorzić nikad ne bi to izjavio za svoj posten klub.

Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan.

14 hours ago, Lord Stef said:

Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan.

Ovaj golman iz kadetske selekcije i tek je napunio 16.....ako je uopšte napunio.

Evo ti materijala 5:20 kad se već baviš teorijama zavere...piši UEFA-i 

Nemam adresu jbg.

Nego kakve teorije zavere?

1 hour ago, Lord Stef said:

Nemam adresu jbg.

Nego kakve teorije zavere?

O golmanima koji olako pustaju golove pa ih suspenduju......ili sam te ja pogrešno razumeo o ovom junoši iz Vranja.

Ma nista protiv njega, nego mi zgodno dosao da se malo sprdam na racun uprave i trenera Dinama sto su prvog golmana odmah posle utakmice uvaljali u katran i perje.

Recko već poduže vreme kurnja na svoje igrače...kao ono ne zaslužuju dres itd...međutim, izgleda da nije svestan njihovih limita. Morao bi da iscima bar još 4-5 proverenih igrača želi li da se bori za opstanak. Po svemu do sada viđenom ne moraju ni da igraju play out....golmani su najmanji problem njemu...njima.

Subotica...spremna:

VA7dO0c.jpg

TM0lHxW.jpg

kakav penal nišlijama  :lolol: