Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?

• Replies 9.6k
  • Views 535.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

3 minutes ago, nikolani80 said:

I mi primecujemo neverovatnu nepobedivost i nedostupnost mocne zvezde. Hoces dokaze....(bili crni sad malo mi). Da li sme neko da uzme trofej osim blizanaca?

Odlično primećuješ. 

Istina, u vučićevoj srbiji samo neki vučićev dobar pajtaš može da uzme trofej, recimo tončev i recimo kup, titulu vam ipak neće dati, dovoljno vam je drugo mesto

Edited by Nikodije

7 minutes ago, Nikodije said:

@constantin

A koju vrstu konkretnosti želiš? Da ti podastrem dokaze da je voždovac- radnički namešteno, ili da ućutim zauvek ako ne mogu?

Ako se sećaš, sve je počelo od kad sam ja mislio da ti tvrdiš da je utakmica nameštena, a nisi gledao utakmicu. Odatle i ono "sigurno je naeštaljka jer Radnički je to" ...

14 minutes ago, Jozef K. said:

Ali fenomenalno je da imate potrebu da im objasni te da je ovaj Radnički debelo forsiran klub. Još kad se doda da su predsednik i trener Tončev i Lalatović, onda su forsirano govno.

To nije lepo....i poprilično je navaspitano. Jozefe K..šta je ovo K ? 

4 minutes ago, Constantin said:

Jesi čitao Kafkin "Proces"?

8 minutes ago, Filozof manijak said:

Jesi čitao Kafkin "Proces"?

Jesam, ali sam i pratio Skupštinu....bolje je da pitam.

Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari 

1 minute ago, Real sa Nišave said:

Mrzi me da citam unazad Tihi Don iznad, će mi kaže neko u jednu rečenicu sta hoće sad Prestoničari 

Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...

Ja samo vidim da zvezdu niko ne sme da pobedi, samo dva kluba joj se suprotstavljaju. Da li nam je dovoljan kup i drugo mesto? Ne, nije. Hocemo i uzecemo titulu, sad ili uskoro, vrlo uskoro.

Proces, Kafka

Nevaspitano je i krasti, pa se mnogo krade.
2 minutes ago, Jozef K. said:

Proces, Kafka

Pa ima tome sad vec vise od 70 godina.

2 minutes ago, Jozef K. said:

Proces, Kafka

Ovo  je već neozbiljno.....

1 hour ago, Constantin said:

Siže ti je na ovoj stranici...u principu, nema gorih od nas, namestili smo sve i nerviramo ih što potežemo prošlo vreme...Ja sam samo tvrdio da protiv Voždovca nije namešteno, ali default je neprocenljiv i neprevaziđena katgorija. Oni bi da kenjaju po nama, a mi imamo pravo da ćutimo...

Lopovi viču držte lopova.

17 minutes ago, Real sa Nišave said:

Lopovi viču držte lopova.

Mogu da nas vređaju...to je valjda taj PPP humor...a mi smo forsirana govna. I onda ti dođe moderator i kaže...e od sad nećemo više, ali..... Kakva skupština opskurnih likova :isuse: