Constantin Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 2 minutes ago, Milosh76 said: Evo ti nam reci da li Lalatovic odlazi sredinom decembra ili novinari po obicaju lazu? Sredinom decembra sledi razgovor sa Tončevim o eventualnom nastavku saradnje.
Nikodije Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sumnje-uefa-povodom-meca-partizan-dinamo-eticka-komisija-pokrenula-postupak/312945 najneregularnija liga na svetu. bukvalno u svakom kolu neka teska svinjarija
Constantin Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 2 hours ago, Nikodije said: http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sumnje-uefa-povodom-meca-partizan-dinamo-eticka-komisija-pokrenula-postupak/312945 najneregularnija liga na svetu. bukvalno u svakom kolu neka teska svinjarija Meni ovo više liči na pokušaj disciplinovanja ....spominju se i nekih 8000 €. Lično mislim da nema veze s vezom.
Milosh76 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 „Partizan je pošten klub i vode ga pošteni ljudi, Radnički je pošten klub i vode ga pošteni ljudi. Mogu slobodno da kažem da Ivica Tončev jako voli Radnički i Niš i da je jedan od najpoštenijih ljudi u srpskom fudbalu“, kaže strateg NišlijaMi nismo namestili utakmicu sa Proleterom, Radnički je ispravan i sa pravom je tu gde jeste. Batici sve najbolje, apsolutno ga podržavam, trenutno igraju malo lošije, ali nije smak sveta. Crvena zvezda je dominantna u našem prvenstvu i sa pravom je tu gde jeste, a isto tako i Radnički je zasluženo tu gde jeste, Radnički je ispravan klub, Ivica Tončev je ispravan čovek, a ja sam ponosan što sam u Nišu i što radim u najpoštenijem klubu u Srbiji", zaključio je Lalatović.
nikolani80 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Tvorzić nikad ne bi to izjavio za svoj posten klub.
Lord Stef Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan.
Constantin Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 14 hours ago, Lord Stef said: Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan. Ovaj golman iz kadetske selekcije i tek je napunio 16.....ako je uopšte napunio. Evo ti materijala 5:20 kad se već baviš teorijama zavere...piši UEFA-i
Lord Stef Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Nemam adresu jbg. Nego kakve teorije zavere?
Constantin Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 1 hour ago, Lord Stef said: Nemam adresu jbg. Nego kakve teorije zavere? O golmanima koji olako pustaju golove pa ih suspenduju......ili sam te ja pogrešno razumeo o ovom junoši iz Vranja.
Lord Stef Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ma nista protiv njega, nego mi zgodno dosao da se malo sprdam na racun uprave i trenera Dinama sto su prvog golmana odmah posle utakmice uvaljali u katran i perje.
Constantin Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Recko već poduže vreme kurnja na svoje igrače...kao ono ne zaslužuju dres itd...međutim, izgleda da nije svestan njihovih limita. Morao bi da iscima bar još 4-5 proverenih igrača želi li da se bori za opstanak. Po svemu do sada viđenom ne moraju ni da igraju play out....golmani su najmanji problem njemu...njima.
Recommended Posts