Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

2 minutes ago, Milosh76 said:

Evo ti nam reci da li Lalatovic odlazi sredinom decembra ili novinari po obicaju lazu?

Sredinom decembra sledi razgovor sa Tončevim o eventualnom nastavku saradnje. 

• Author

...etička komisija...

:rolf:

„Partizan je pošten klub i vode ga pošteni ljudi, Radnički je pošten klub i vode ga pošteni ljudi. Mogu slobodno da kažem da Ivica Tončev jako voli Radnički i Niš i da je jedan od najpoštenijih ljudi u srpskom fudbalu“, kaže strateg Nišlija
Mi nismo namestili utakmicu sa Proleterom, Radnički je ispravan i sa pravom je tu gde jeste. Batici sve najbolje, apsolutno ga podržavam, trenutno igraju malo lošije, ali nije smak sveta. Crvena zvezda je dominantna u našem prvenstvu i sa pravom je tu gde jeste, a isto tako i Radnički je zasluženo tu gde jeste, Radnički je ispravan klub, Ivica Tončev je ispravan čovek, a ja sam ponosan što sam u Nišu i što radim u najpoštenijem klubu u Srbiji", zaključio je Lalatović.

poštenometrija

Tvorzić nikad ne bi to izjavio za svoj posten klub.

Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan.

14 hours ago, Lord Stef said:

Oce li Dinamu ostati koji golman do kraja sezone? Evo i ovaj drugi primio gol ala Karius, sto je siguran znak mutnih radnji i shodno tome ima biti liferovan.

Ovaj golman iz kadetske selekcije i tek je napunio 16.....ako je uopšte napunio.

Evo ti materijala 5:20 kad se već baviš teorijama zavere...piši UEFA-i 

Nemam adresu jbg.

Nego kakve teorije zavere?

1 hour ago, Lord Stef said:

Nemam adresu jbg.

Nego kakve teorije zavere?

O golmanima koji olako pustaju golove pa ih suspenduju......ili sam te ja pogrešno razumeo o ovom junoši iz Vranja.

Ma nista protiv njega, nego mi zgodno dosao da se malo sprdam na racun uprave i trenera Dinama sto su prvog golmana odmah posle utakmice uvaljali u katran i perje.

Recko već poduže vreme kurnja na svoje igrače...kao ono ne zaslužuju dres itd...međutim, izgleda da nije svestan njihovih limita. Morao bi da iscima bar još 4-5 proverenih igrača želi li da se bori za opstanak. Po svemu do sada viđenom ne moraju ni da igraju play out....golmani su najmanji problem njemu...njima.

Subotica...spremna:

VA7dO0c.jpg

TM0lHxW.jpg

kakav penal nišlijama  :lolol: