August 6, 2025Aug 6 Just now, Nikodije said:Pojma nemam, vidim da su glatko ispali od Krajove u kvalifikacijama za Konferenciju. Dakle, kvalitetom je to nivo Pazara ali ipak veliki klub i boriće se za titulu sa Zrinjskim i Borcem.Pa to, znaci nije sportski motiv. Mislim, ok, nekome je motiv borba za titulu u BIH, ali Adem je i daje igrac za vise.
August 6, 2025Aug 6 Он је увек био лењ до јаја, није волео да тренира што је у овим годинама ценим још израженије, воли мало и да цугне, тако да тешко да може више од срб / бих лиге у таквим околностима. Капирам да није хтео летос у Пфк између осталог зато што би ипак морао да се упристоји и изађе из те зоне комфора ладим јаја-не тренирам-играм утакмице на чист таленат.
August 6, 2025Aug 6 Author ako je cifra tačna, mali đavo nek se šutira u dupedok mu oni ne napune bulju šimikamapošto nisam sklon mišljenju da se matori igrači menjaju u osnovi
August 6, 2025Aug 6 ovde kazu izmedju 400 i 500, znaci jeste tu negde. steta, mnogo je ljaja znacio za ligu, nemamo ni blizu takve igrace po manjim klubovimaMeridian Sport BiHU Sarajevo stiže najveće pojačanje u istoriji bh. fudbalaNavodno bi Ljajić trebao u Sarajevu zarađivati između 400 i 500 hiljada eura za sezonu.
August 6, 2025Aug 6 3 hours ago, Nikodije said:Izgleda da Adem ide u Sarajevo. Bez njega će ispasti iz lige. Moguće da se zavrću slavine klubu usled aktuelnih dešavanja.Prvo, Ljajic nije ni igrao za pare. Drugo, to zavrtanje slavina podrazumeva da je pre toga bilo neko odvrtanje a nije se desilo ni jedno ni drugo. Pazarci imaju love da drze fudbalski klub i ne zavise od Vuciceve milostinje.
August 6, 2025Aug 6 Упала му је кашика у мед буквално. Прелази из средине у којој је био бог и батина и могао да ради шта хоће (али успут не добија лову) у врло сличну средину у којој ће можда морати за нијансу више да тренира, али лова (озбиљна) капље, плус је ту и какав такав такмичарски мотив. А сама лига је још спорија и тања квалитетом, биће најбољи играч исте лагано.
August 6, 2025Aug 6 12 minutes ago, harper lee said:Prvo, Ljajic nije ni igrao za pare. Drugo, to zavrtanje slavina podrazumeva da je pre toga bilo neko odvrtanje a nije se desilo ni jedno ni drugo. Pazarci imaju love da drze fudbalski klub i ne zavise od Vuciceve milostinje.Igrao je za pare, i to za 150k po rečima Fikreta Međedovića, direktora kluba. Slušao sam njegov intervju pred meč sa Jagelonijom.
August 6, 2025Aug 6 2 minutes ago, Nikodije said:Igrao je za pare, i to za 150k po rečima Fikreta Međedovića, direktora kluba. Slušao sam njegov intervju pred meč sa Jagelonijom.Naravno da je dobijao neku lovu, poenta je da nije zbog toga igrao u Pazaru. 150 hiljada Mali Djavo potrosi u kafani za pola godine, ako mu i toliko treba.
August 6, 2025Aug 6 Sarajevo je ostalo bez trenera, Zekic, pristojan trener, je dao ostavku posle blamaze u Evropi. Inace Sarajevo ima par dobrih igraca, ima jedan Gruzijac, Guliashvili, vrednost mu je i veca od Ljajica, ali mislim da ce verovatno on da ide ako dolazi Ljajic. Po najavama trebalo bi da ove sezone imaju najkvalitetniji sastav u BiH, oni i Zrinjski ce se boriti za titulu.