July 31, 2025Jul 31 Kad god gledam neki nas FK ili reprezentaciju..uvek kao da gledam istu utakmicu..Aj se jebemo ali da nam ne udje.
July 31, 2025Jul 31 Da, igramo najdekadentniji fudbal u Evropi, bata Đorina škola je ušla u sve pore i nema leka.Čak i Zvezda koja ima milijarde ne sme da proba ništa drugo osim ćaci Miloja. Bahara su oterali posle 3 meseca. Edited July 31, 2025Jul 31 by Nikodije
July 31, 2025Jul 31 35 minutes ago, Nikodije said:U dve utakmice protiv jebenog Ki Klaksvika nisu napravili poštenu šansu. Imamo ligu koja je među 10 najgorih u Evropi, vade nas Zvezdine milijarde spucane u igračeNemoj tako, i jači su se lomili o Klaksvič Junajted. I baš sam sebi rekao Fuck, kud baš ove da izvuku jer će ispasti. I bi tako. Osim što je pečat trenera vidljiv, komentator sa Arene je kukao ceo meč zbog jed(i)ne šanse koja je bila okej ali onako, realno.Čega sam se nagledao večeras, glava me zabole.e: Partizan ni gledao nisam dalje kad sam video već 2:0.e2: Kukež koju je isporučila teta - Šofra na RTCG je bila epohalna. Svake godine je sve luđa. Edited July 31, 2025Jul 31 by Meduzalem
July 31, 2025Jul 31 Author ofanzivna defanziva je izum miljana miljanićasada je to metastaziralo u nešto što je najlakše objasniti kao reakcioni fudbal, čekamo da vidimo šta će oni da urade pa mi na to reagujemojeziv nam je fudbalekaskamo 40 godina za onim što se sada igra Edited July 31, 2025Jul 31 by kud u maglu Simoviću
July 31, 2025Jul 31 Author da ne bude sve tako crno po srpski fudbal prošao je i balkani iz suve reke florianu sa malte 1:1(2:4)
August 1, 2025Aug 1 Author dudara je exsve je u granicama normale za srpski fudbal, smena trenera po prvenstvenom kolu
August 1, 2025Aug 1 I treba da ga smene. Ovo kako su izgledali protiv Farana je bruka i sramota. A još gore se obrukao protiv Mornara prošle godine.
August 1, 2025Aug 1 Author prodavac magleimali su u napadu jednu kombinaciju i to je to, igra nikakva al dovoljno da se dočepa evrope kad na njega dođe rediguman manastir
August 1, 2025Aug 1 Author izgleda u kragujevcu odlazak dudića nije jedini problemhttps://x.com/joeblac78139387/status/1951404580144816205?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
August 2, 2025Aug 2 Za dve nedelje dva trenera?Ajmo Simo, pakuj se....Oh wait, on je nagradjen za onaj shit show prosle nedelje.
August 2, 2025Aug 2 On 31. 7. 2025. at 22:18, Nikodije said:U dve utakmice protiv jebenog Ki Klaksvika nisu napravili poštenu šansu. Imamo ligu koja je među 10 najgorih u Evropi, vade nas Zvezdine milijarde spucane u igračeU prvoj su imali fine šanse, ali jbg treba smestiti loptu u mrežu...
August 2, 2025Aug 2 Author možda su i imali, nisam odgledao celu utakmicu, al brt mili dve godine za redom te izbace poluprofesionalne ekipe u prvom kolu
August 2, 2025Aug 2 1 hour ago, WTID said:Za dve nedelje dva trenera?Ajmo Simo, pakuj se....Oh wait, on je nagradjen za onaj shit show prosle nedelje.Da, trener cija ekipa primi na "domacem" terenu 3 gola od mucenog Spartaka i treba da podnese ostavku.