August 2, 2025Aug 2 Делује ми да сам једини који је очекивао да испадне Раднички. Ти Фарани иако су можда полупрофесионалци доста су зајебанији него што то изгледа на папиру, имали су већ неке озбиљне подвиге у претходних пар сезона, типа избацили Ференцварош (0:3 у Мађарској), па Хекен, па су испали једва од Молдеа да л’ на пенале или продужетке не сећам се.Јесте их избацио Борац БЛ прошле сезоне исто ваљда на продуже али како год већ су остварили неколико резултата о којима Раднички може само да сања.
August 2, 2025Aug 2 Iako je večeras na programu veliki derbi severa Srbije TSC - Spartak, skrenuo bih pažnju ljubiteljima fudbala da pogledaju još jači meć Lučani - Radnik. Pratim Radnik zbog talentovanog trenera Marka Jakšića i veoma sam zadovoljan igrama. U prvom kolu su pružili jak otpor Vojvodini a u drugom su nadigrali Bačkotopolčane, koje je spasavao Ilić, najbolji golman lige. Ali bio je to praznik fudbala, kombinatorna igra lepa za oko. Surdulica je teška provincija, ali generalno dobra priča i ljudi koji znaju posao. Radnikov fudbal je pojam za naše evropske uzdanice iz Pazara i Kragujevca. Edited August 2, 2025Aug 2 by Nikodije
August 2, 2025Aug 2 Не заборавимо им ни херојски отпор у замалотитулатм сезони, последњој стварно компетитивној
August 2, 2025Aug 2 5 minutes ago, johan nagel said:Не заборавимо им ни херојски отпор у замалотитулатм сезони, последњој стварно компетитивнојTada ih je vodio Dulo Đorđević, jedan veoma dobar lik, sada na klupi Spartaka. Šteta što je primio 9 komada od mladih Engleza pa će to da mu obeleži karijeru.
August 2, 2025Aug 2 Za 45 minuta proteklih v Javira, OFK je napravio isti broj prekršaja kao za 90 minuta u prošlom kolu
August 2, 2025Aug 2 Author 11 hours ago, Nikodije said:skrenuo bih pažnju ljubiteljima fudbala da pogledaju još jači meć Lučani - Radnikbrt slatki ako već želiš nešto da skrećeš neka to budu vozovi. žali bože 90 minutamakljaža i jaukanje ceo meč, plus nosati koji štipa vreme od 7. minutatri boda velika kao kuća za lučance. ova sezona će biti paklena za donji dom pošto ispadaju četiri tima, a nikom se ne ispada. javor i radnik su sad se već može reći skoro pa sigurni putnici u niži rang. oko imt-a će da zalegne ko već treba, a za pančevce sns banatskog okrugabukvalno ima krv da pada u borbi za opstanak
August 2, 2025Aug 2 13 hours ago, johan nagel said:Делује ми да сам једини који је очекивао да испадне Раднички. Ти Фарани иако су можда полупрофесионалци доста су зајебанији него што то изгледа на папиру, имали су већ неке озбиљне подвиге у претходних пар сезона, типа избацили Ференцварош (0:3 у Мађарској), па Хекен, па су испали једва од Молдеа да л’ на пенале или продужетке не сећам се.Јесте их избацио Борац БЛ прошле сезоне исто ваљда на продуже али како год већ су остварили неколико резултата о којима Раднички може само да сања.Nisi jedini, samo me iznejebaste kad sam pisao o tome.
August 3, 2025Aug 3 https://parapsihopatologija.com/topic/22022-uefa-liga-konferencija-sve-sezone/page/32/#findComment-6492542Gde ste to rekli? Ja sam samo video da je @Babu Bhatt pitao za to.. Edited August 3, 2025Aug 3 by Godfrey
August 3, 2025Aug 3 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:brt slatki ako već želiš nešto da skrećeš neka to budu vozovi. žali bože 90 minutamakljaža i jaukanje ceo meč, plus nosati koji štipa vreme od 7. minutatri boda velika kao kuća za lučance. ova sezona će biti paklena za donji dom pošto ispadaju četiri tima, a nikom se ne ispada.javor i radnik su sad se već može reći skoro pa sigurni putnici u niži rang. oko imt-a će da zalegne ko već treba, a za pančevce sns banatskog okrugabukvalno ima krv da pada u borbi za opstanakProtiv TSC je sevalo na sve strane, napravili su jedno 10 dobrih šansi, sve kroz igru. Ali Lučani su namazana matora ekipa, nisam gledao ali me ne čudi što su utakmicu pretvorili u mma, za razliku od Bačkotopolčana koji igraju čisto i hoće da se nadigravaju.
August 3, 2025Aug 3 12 hours ago, Godfrey said:https://parapsihopatologija.com/topic/22022-uefa-liga-konferencija-sve-sezone/page/32/#findComment-6492542Gde ste to rekli? Ja sam samo video da je @Babu Bhatt pitao za to..Na ovoj temi. Zapao mi je pretprošle godine baš Klaksvik za oko&uho zbog jedne klaksvičanketm koju sam upoznao u Olborgu, during the war. Malo je falilo i Molde da izbace i igrali bi LE, dok su ovako ispali u LK. I tamo su uzeli neke bodove a onda ih žreb udeli ovim našim nesrećnicima. Ne znam kakve su bile kvote jer to ne igram ali sam u startu znao da će ispasti. Edited August 3, 2025Aug 3 by Meduzalem
August 3, 2025Aug 3 https://www.instagram.com/reel/DM5zNn8Im7x/?igsh=dHdkZ2c1ZzMxYW8zJNA voli Zvezdu 😁
August 3, 2025Aug 3 Juče Javor prosuo bod u 97. minutu, danas Čuka ostala bez pobede u 96. Bože, koliko je uzbudljivo. Edited August 3, 2025Aug 3 by Nikodije