Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Plus svetsko prvenstvo.

• Replies 8.5k
  • Views 463k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Za zapisnik...jop nije počela utakmica Javora vs Partizan,a grobarski komentator me več nervira....

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

3 hours ago, goofs said:

Koji je tacno razlog da liga startuje pocetkom jula? Ne pamtim da se to ikada desilo.

Samo mi, molim vas, nemojte reci zbog SPa.

da nije sp počelo bi , kao i prošle godine, narednog vikenda

- 2 su razloga i svode se na kuknjavu naših timova:

1 jer su godinama kukali kako evro kvalifikacije počinju sredinom jula, protivu timova sa severa evrope i iz centralne azije a koji igraju prvenstva od marta do novembra, te su u vreme kvalifikacija u punoj formi, odnosno da je to razlog ispadanja naših klubova od raznih indijanaca

- 2 žalili su se da im je 30 utakmica u prvenstvu malo, da bi uigrali ekipe i pružili šansu mlađim igračima :D

- te reforme tj sistem sa 37 kola je uveden od sezone 2015/16, pre toga. kada se igralo 30 kola prvenstvo je počinjalo 2 vikenda avgusta

Kakav penal nad Gigićem .... školski.

Malo iznenadjenje na Banovom brdu i visoka pobeda TSC-a...Javor je nešto parirao u prvom poluvremenu, u drugom raspad i zaslužena pobeda crno-belih i uspešan debi Stolice.
Lučani i Spartak...mrljavi.

• Author

koji kurac korner

jbn divlji zapad

koji kurac korner

jbn divlji zapad

Al ga odgleda uniformisano lice, dobro mu zaušku nije opalio i potražio ličnu kartu

Sent from my MI 6 using Tapatalk

:rolf:

čini mi se da stadion javora ne ispunjava propise da od gol aut linije do zida ili tribine mora biti min 8 m, a od aut linije do tribine min 5 m, opet oni ne ispunjavaju ni min od 3000 sedišta sa naslonom za leđa od min 35 cm :happy:

1657372109293-png.3480934

Edited by gone fishing

čini mi se da stadion javora ne ispunjava propise da od gol aut linije do zida ili tribine mora biti min 8 m, a od aut linije do tribine min 5 m, opet oni ne ispunjavaju ni min od 3000 sedišta sa naslonom za leđa od min 35 cm :happy:

A Voždovac i samoposluga?

15 minutes ago, Constantin said:

Па има самопослуга, само је неки спрат ниже…

Па има самопослуга, само је неки спрат ниже…
Kasirke, ne mare ?

2 hours ago, Constantin said:

Стадион Вождовца је тако инфраструктурно организован да улазнице купујете на другом спрату шопинг центра, у некој клупској трафици/продавници (треба вам лична карта за куповину улазнице), затим силазите у гаражу, пролазите на контра страну од главног улаза у шопинг центар и онда се 'кулом' пењете на трибине. На трибинама наравно сједате испред стубова јер утакмицу иза стубова и није лијепо гледати.

:happy:

• Author

ima i prolaz pored biletarnice tj na spratu na kom je

evidentno je da vlasnicima voždovca poseta nije ni tercijalni cilj, al i kao takav je Stadion za 60% objekata koji se tako nazivaju u ovoj sprdnji od takmičenja

25 minutes ago, gone fishing said:

:happy:

Dobro ne mora korpa da se uzima kad podješ na utakmicu....