kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2022 Author Posted June 5, 2022 47 minutes ago, Nikodije said: Šta će ovo u Loznici pojma nemam. pratim fudbal, znam sve stadione u srbiji al da me neko pita koji je klub iz loznice ne bih bio u stanju da odgovorim ni za milion evara loznica wtf
Nikodije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Ne pratiš dovoljno ja sam Loznicu gledao još krajem 80ih u tadašnjoj drugoj srpskoj ligi (5. rang yu fudbala) kada su igrali protiv IMTa Ne znam, valjda je logika ovo što kaže gonefishing, da se stadioni prave u "graničnim područjima" da se pokaže kako nam je jako stalo do pasivnih krajeva.
levi Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 jedino u Vojvodini ništa ne gradi, ni stadione ni autoputeve, da ne ostane Mađarima ako se otcepe 1
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2022 Author Posted June 5, 2022 vojvođanima pravi viktortm subotica mi je potpuni wtf, spartak je jedan od klubova sa najdužom tradcijom u srbiji, ženski fudbal im je decenijama na najvišem nivou, publika pismenatm, stadion na lepom mestu…
Nikodije Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 7 minutes ago, levi said: jedino u Vojvodini ništa ne gradi, ni stadione ni autoputeve, da ne ostane Mađarima ako se otcepe Napravili su kuću fudbala u Pazovi. Zato što je to pravio Tole, pa je moglo u Vojvodini.
SmudgeYorkshire Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 7 hours ago, SmudgeYorkshire said: Младост ГАТ неће наставити сарадњу са тренером Бонџулићем који их је увео у Супер лигу. Вртешка се брзо врти ових дана, већ 10 од 16 суперлигаша остало без тренера са којим су завршили сезону. Пар сати послије оде и Линта из Вождовца у Сурдулицу тако да је вртешка сада на 11 од 16.
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pratim fudbal, znam sve stadione u srbiji al da me neko pita koji je klub iz loznice ne bih bio u stanju da odgovorim ni za milion evara loznica wtf Igrali su 1B ligu devedesetih, zeleni su. Cicmi igrao tamo, dao gol Kikindi u plejautu
Ted Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 nekad su imali seksi ime LSK (Loznički sportski klub) inače stadion je tako lociran kao da je svrha postojanja ugrožavanje prava pacijenata. pošto se nalazi odmah uz bolnicu.
Nikodije Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 9 hours ago, SmudgeYorkshire said: Пар сати послије оде и Линта из Вождовца у Сурдулицу тако да је вртешка сада на 11 од 16. Na zanimljiv način je Voždovac objavio na svom ig profilu da Linta odlazi - "Linta odleteo sa krova" wtf tako su napisali. 1 4
SmudgeYorkshire Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Људи моји, готово је све. Откинула нам се тренерска вртешка, сад свако може на сваку страну да одлети. Тако је Дејан Ђурђевић данас постао нови тренер Колубаре, клуба који га је отпустио... 13. априла. Ове године. Прије 54 дана. 4 1
Constantin Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Na zanimljiv način je Voždovac objavio na svom ig profilu da Linta odlazi - "Linta odleteo sa krova" wtf tako su napisali. Znači krenuo je utabanim stazama..Surdulica, Niš, Kruševac..Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Hamlet Strašni Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 On 6.6.2022. at 19:23, SmudgeYorkshire said: Људи моји, готово је све. Откинула нам се тренерска вртешка, сад свако може на сваку страну да одлети. Тако је Дејан Ђурђевић данас постао нови тренер Колубаре, клуба који га је отпустио... 13. априла. Ове године. Прије 54 дана. Otpustili ga da uštede dve plate…
Mark Rothko Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Ante Vukušić, bivši napadač Hajduka, potpisao za Kolubaru iz Lazarevca. 1 1
Recommended Posts