July 28, 20213 yr na tebe covek ne moze da se ljuti cak i kada odvalis tako neku glupost. nekako znam da tu nema zle namere niti malicioznosti, samo cista, iskrena, nepatvorena glupost.To mi kaze covek koji tvrdi da ce Vucic poboljsati regularnost u srpskom fudbalu. [emoji38] Tesko da postoji veca glupost recena na sportu!
July 28, 20213 yr vas dvojica bi trebalo da se koncentrišete na večerašnju tekmu i da se ne raspravljate ko oni dripci kod Marića u jutarnjem da neću možda ja da brinem o večerašnjoj tekmi......ja sam uputio poziv jednom forumašu iz vaših redova da dođe kod mene i da gledamo, čisto da bude zabavnije.....a i ne mogu sve da vas zovem, nemam vilu sa ogromnim dvorištem
July 28, 20213 yr mislis namamio si ga? druze ciganski forumasu, lud si ako odes kod teda u ritopek™ Edited July 28, 20213 yr by Nikodije
July 28, 20213 yr vas dvojica bi trebalo da se koncentrišete na večerašnju tekmu i da se ne raspravljate ko oni dripci kod Marića u jutarnjem [emoji3] da neću možda ja da brinem o večerašnjoj tekmi......ja sam uputio poziv jednom forumašu iz vaših redova da dođe kod mene i da gledamo, čisto da bude zabavnije.....a i ne mogu sve da vas zovem, nemam vilu sa ogromnim dvorištem [emoji6]Ko ce da razmislja o utakmici na 38+ stepeni. Ovako uz ladno pivo je lakse sve.A veceras ce biti cupavo svakako.
July 28, 20213 yr Just now, Milosh76 said: Ovako uz ladno pivo je lakse sve. Sad je sve mnogo jasnije.
July 28, 20213 yr Sad je sve mnogo jasnije.[emoji3]Aj sto si bezobrazan, verujem da je to samo los pokusaj zajebancije.
July 31, 20213 yr 22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: došli da izmuzu bod. prebiše varjačića Dje je, sta radi Boranijasevic?