Ros Posted September 11, 2017 Author Posted September 11, 2017 Jel vam ovo najskuplji tim ikada ? nas ne kosta nista. radi bankomat drzave srbije
dragance Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Biće zanimljivo videti kako će to funkcionisati i dinamiku između trenera i igrača, naročito onih starijih i iskusnijih.
Ivo Petović Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Ja mislim da je neiskustvo trenera i jedan od razloga što su dovedeni pametni matorci.
MiddleClass Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Aba liga je opet nasa. U EL ko zna na sta ce tim liciti.
Nikodije Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Jel vam ovo najskuplji tim ikada ? Tim je sigurno jeftiniji nego prosle godine, iako su imena zvucnija. Imao sam osecaj da ce se posegnuti za nekim jakim imenom, i to se i desilo u finisu sa rocestijem i perom. To su sjajni igraci, ali i veterani sa povredama iza sebe. Svakako se slazem da nam njih dvojica donose neophodnu kolicinu mozga i bice faktori mira i stabilnosti. Samo da izguraju ovaj ritam utakmica bez novih povreda. Pretpostavljam da ce im se dozirati minutaza, i da ce biti dosta aba utakmica koje ce "preskociti"
dragance Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Ja mislim da je neiskustvo trenera i jedan od razloga što su dovedeni pametni matorci. Sasvim sigurno je to razlog, ali ipak, kad/ako stvari krenu lose na terenu i dodje do nekog nesporazuma tek onda ce se videti kako to zaista funkcionise. Mac sa dve ostrice.
April Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Čekaj, kupili su sve ovo, ali nisu mogli da zadže Radonju? Ma daj
Filozof manijak Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Čekaj, kupili su sve ovo, ali nisu mogli da zadže Radonju? Ma daj Meni je ova situacija slična onoj sezoni kad je Milivoj Lazić preuzeo kormilo. i tada je Ćoki obezbedio dosta jaku ekipu po imenima i predao je neiskusnom treneru na upravljanje. Biće zanimljivo posmatrati kako će Alimpiijević stvoriti trenerski autoritet kod Antića ili Ročestija....
samo_opusteno Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Pa i trener se placa, a time sto je angazovan pocetnik koji radi za kifle i pastetu dobijeno je prostora za igracki kadar. Pretpostavljam da Antic sa svojih 35 godina nece igrati za velike pare.
Nikodije Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Gospodin robija pokriva perov ugovor. Tj najveci deo ugovora. Zato i zahvalnost zvezde u saopstenju o perinom dolasku.
Milogled Bluff Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Onaj robija koji nalozi svoje mandrile da protiv vas uvek igraju kao da im od toga zivot zavisi?
cvrlle Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 (edited) Onaj robija koji nalozi svoje mandrile da protiv vas uvek igraju kao da im od toga zivot zavisi? bas taj. to je isti onaj sto place posle kzs kad od nas izgubi. zeljko turcine! Edited September 12, 2017 by cvrlle
Filozof manijak Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Pa i trener se placa, a time sto je angazovan početnik.... Kako beše ide ona Karijeva izreka o vojsci lavova koju predvodi magarac, ili beše o vojsci magaraca koju predvodi lav...?
Recommended Posts