ducca Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Znaci da Covic smatra da Ristic nesto duguje Zvezdi pa ce zato da se valjda vrati... Prica za sirotinju. Ako se momak i vrati bice zato sto ce on proceniti da mu je to u ovom trenutku najbolja opcija, ako ne i jedina.
Joe D Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Valjda je kad je odlazio prica bila da zvezda ima pravo na obestecenje ako ristic potpise prvi profesionalni ugovor u evropi. To da ce da dolazi u sred sezone i skolske godine nazad je baljezgarija.
Nikodije Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Kakav je uopste ristic prospekt? Meni se cini da on svakako nema sta da trazi u nba, deluje mi sporo i nekako balvanasto, barem ono kako se meni ucinilo. Edited August 10, 2017 by Nikodije
bradilko Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 bio je kod radojevića pre mesec dana i nije spominjao evropu kao opciju.još u januaru..
spaceploitator Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Nije balvanast, imao je skill na postu i soft touch sa obe ruke jos sa 15 godina :) ali jeste trom i neatletican, uprkos finom rasponu ruku tesko da ce naci mesta u NBA. U Evropi bi mogao da pika, popravio je i skok i bacanja sto mu je bio drugi veliki problem, ojacao, verujem da bi mogao da bude solidni EL centar u perspektivi i reprezentativac.
Nikodije Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 neka dodje sledece godine umesto bjelice, i onda bismo imali njega, jovanovica, jankovica i francuza (ako ne ode u nba vec sledece godine) od visokih, nije lose.
theanswer Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) ristića još nismo imali priliku da gledamo u pro konkurenciji, nego je sve to u koledž uslovima. kad bi ga poredili sa recimo kuzmićem iz perioda kada je ovaj došao iz amerike u panatu. having said that, staviti ristića u kuzmićevu situaciju kada je ovaj dolazio u zvezdu ne vidim zašto ne bi mogao da ima isti ako ne i bolji učinak da pojasnim ako se nisam dobro izrazio. daj ristiću nbdl godinu i rad sa nekim nba timom, daj mu sezonu u el posle i leto sa reprezentacijom i onda da dođe u zvezdu mislim da bi bio bolji od kuzmića. Edited August 10, 2017 by theanswer
theanswer Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 kuzmic je iz spanske lige otisao u nba hm, pa znam. on je igrao drugu špansku ligu pa su ga prebacili u huventud posle toga, ne mogu sad stvarno da se setim koliko je tamo igrao pa je onda otišao u nba. zato sam i pisao ogradu za ristića da ga nismo videli u pro uslovima.
Joe D Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 igrao je u huventudu, gledao sam ga par puta tad. oni su bas suprotni igraci, kuzmic ima izuzetno pokretljive noge za visinu, a uzasne sake i slabu centarsku tehniku. ristic ima izuzetne sake i veoma dobru ledjnu igru, ali je jako spor i slab u nogama. na to je prosean kao suter i dodavac. tesko ce njemu biti da nadje mesto u modernoj kosarci, ali videcemo. o nekom odlasku u nba nema govora.
pbg12345 Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 pricao je da trenutno radi na "uvodjenju novih elemenatau igru", pre svega najvise na sutu (i za tri)
spaceploitator Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) o risticu, danas azurirano http://tucson.com/sports/arizonawildcats/basketball/wildcats-center-dusan-ristic-followed-heart-back-to-serbia-then/article_95a6d42a-d0a5-59c5-9946-02d5f435a161.html Edited August 10, 2017 by spaceploitator
pbg12345 Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 a da, nisam vam se pohvalio da je novi kondicioni zvezde zemara podsetio me moca na temi o partizanu aleksandar jovancevic je petrinjac, bivsi rvac mladosti (kasnije je rvao po vojvodini prilicno uspesno, reprezentativac bio, mislim u nekom momentu nas najbolji rvac, ucesnik oi 96) ne znam kakav je kao kondicioni (vidim da ga alempijevic duze vremena vodi sa sobom), niti sta bi o tome mislio 1 grof bozovic, ali sam siguran ako nista drugo da ce kapitenu prijati rad sa njim i do sad je pokazivao 1`nivo i predispoziciju, posle rada sa jovancevicem kapiram da ce biti spreman da se po zavrsetku kosarkaske karijere otisne u mma vode
Recommended Posts