pbg12345 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 52 minutes ago, Milogled Bluff said: Izduvali ste za evroligu zato sto ste izgubili prvu utakmicu u beogradu. Vec 20 godina je opstepoznato da se u moraci ne moze regularno igrati. Sve sto je trebalo da uradite je da odbranite domaci teren. Nisu vam sudije krive sto to niste bili u stanju. ma izduvala je zvezda pre svega jer je bila kurac od ekipe u odnosu na prosle sezone igrala se neka potpuno drugacija kosarka ranije sa radonjom si znao ispod kog minimuma zvezda nece ici, ovaj put toga nije bilo, osciliralo se mnogo mnogo je zvezda zavisila od suta spolja, mnogo "mekanih" igraca i onda nije cudo sto se desila buducnost kako god, covke sad moze mirne duse ponoviti da su za osvajanje kls podjednako zasluzni i trener i ekonom, a vala i njegov fica
booyaka Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 I taj naš minimum za vas je bio nedostižni maksimum. Zabole me za finale važno da smo vas otresli ko slinu u obe utakmice.
Milogled Bluff Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 (edited) 1 hour ago, booyaka said: I taj naš minimum za vas je bio nedostižni maksimum. Zabole me za finale važno da smo vas otresli ko slinu u obe utakmice. Vec dugo slutim da je pbg latentni grobar, ali sada je konacno razotkriven. Svakoj lazi dodje kraja Edited May 31, 2018 by Milogled Bluff
Apollo Creed Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 12 hours ago, Plajvi said: Ne znam dje je gif, gledaj od 1:51. 1:53 i ledeni Boriša
MiddleClass Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Boranijac Cacak ili FMP? Nema zime za Mutu Topica...
assignment Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) 19 hours ago, pbg12345 said: ma izduvala je zvezda pre svega jer je bila kurac od ekipe u odnosu na prosle sezone igrala se neka potpuno drugacija kosarka ranije sa radonjom si znao ispod kog minimuma zvezda nece ici, ovaj put toga nije bilo, osciliralo se mnogo mnogo je zvezda zavisila od suta spolja, mnogo "mekanih" igraca i onda nije cudo sto se desila buducnost kako god, covke sad moze mirne duse ponoviti da su za osvajanje kls podjednako zasluzni i trener i ekonom, a vala i njegov fica Previse je igraca koji su nosili igru i bili garant nekog nivoa otisli, nazalost... A sa njima i trener... Da nas je napustio Bjelica umesto Kuzmica, ili Lazic umesto Gudurica, hocu reci da je bar jedan vise od tih igraca ostao ovo bi verovatno bolje izgledalo. Ja i dalje ne mogu da svarim da je Zvezda pukla skoro 1.000.000 $/€ za Bjelicu i sta smo za te pare mogli imati... I ovu sezonu cu isto donekle pamtiti po Feldinu... Doveli igraca iz EL tima koji se toliko izgubio i pao da ni u KLS ne uspe da drzi neki nivo... Uzivanje je bilo gledati Rocestija, i to je odprilike to... Antic me je sve u svemu razocarao, ali ako je prica tacna, bar ga nismo placali... Edited June 1, 2018 by assignment
MiddleClass Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 "Nikola Radičević ubija", napisao je na Instagramu Porzingis.
Nikodije Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ne znam po kom osnovu zvezda ima prednost domaćeg terena u odnosu na fmp, kada je fmp imao 9-1 u regularnom delu, a zvezda 8-2. Verovatno po osnovu boljeg rezultata u aba, što je sumanuto
Recommended Posts