booyaka Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Uvukla se nesigurnost, niko ne sme da šutne. Sad nek spuštaju na Omića, obe Đoke 4 lične.
Joe D Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 koji je kurac lazicu, zasto se izdrkava na jankovicu ceo mec?
Apollo Creed Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 6 minutes ago, levi said: Jankara ih demolirao +
assignment Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) 9 minutes ago, Joe D said: koji je kurac lazicu, zasto se izdrkava na jankovicu ceo mec? Valjda kapitensko vaspitavanje Pocelo je vec u 1/4 nakon jedne izgubljene lopte kad je Jankovic krenuo u prodor i bio zatvoren... A ovo na kraju valjda da ga smiri, ali sto ga odgurno kad je bilo koskanje pri kraju sa Velickovicem, ja bih rekao preostro prema saigracu... Jankovic izvukao tekmu u 4/4 dao 13 poena Edited May 30, 2018 by assignment
Ros Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 ljudina je odradio pravo kapitenski. da ne se ne udje u neke tehnicke greske kad imas dobijenu utakmicu
Joe D Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 ma ljudina mu se najebavao majke ceo mec. sramotno kakav decko tretman ima od trenera i saigraca, povadio im je guzice danas.
adasevic Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Rocesti je bio najbolji, ali je Jankara bio prelomni sastojak. Bas ih je ukanalio. Kod Jankovica je problem sto je malo lud. Verujem da je i Brankova reakcija bila zbog toga intenzivnija, jer ne bi me cudilo da Jankara nabode Novicu (tim pre sto je i Novica u tom fazonu). Na kraju i vuk sit i ovce na broju... Sto se Antica tice, mene dusa boli koliko je moga da nam iznese ovu sezonu da bude vrhunska a koliko nije. Malte ne ni jedan pik nije prosao preko njega, dokk je za ostale nase visoke igrace to ozbiljna naucna fantastika. Ali sve ostalo je uzas... Sad sa Panterima za titulu
samo_opusteno Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Sa Anticem je bilo krpljenje po sistemu ne placamo ga mi pa ne moze da skodi. Da smo umesto njega doveli nekog kosarkasa a ne penzionera mozda ne bismo dobili Real u Madridu ali bismo uzeli Abu. Neverovatno razocaranje.Jankovic je psiho, ali bilo bi dobro da ostane i sledeće sezone. On, Dobric, Davidovac mogu da budu dobra osnova.
Joe D Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Antic je odigrao sasvim dobar mec, ne znam gledate li vi ista osim suta na kos u utakmici. Obaska sto je igrao van pozicije, ne vidim kako je to njegova krivica.
booyaka Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 9 minutes ago, Joe D said: Antic je odigrao sasvim dobar mec, ne znam gledate li vi ista osim suta na kos u utakmici. Obaska sto je igrao van pozicije, ne vidim kako je to njegova krivica. Upravo tako, odlično je branio pick, šteta samo što nismo mnogo ovakvih partija videli ove sezone od njega.
adasevic Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 43 minutes ago, Joe D said: Antic je odigrao sasvim dobar mec, ne znam gledate li vi ista osim suta na kos u utakmici. Obaska sto je igrao van pozicije, ne vidim kako je to njegova krivica. Pa poenta jeste bila da ne treba njegov ucinak da se svede na prangijanje trojki vec da cepa odbranu kao veceras, a napred da se spusti ponekad i do kosa. Sut ga nije isao, ali i danas i u ponedeljak je ubio Partizanu jedin oruzije kojim su mogli da pariraju. Problem sa Perom ove sezone je kurcobolja i to sto je posle mesec dana birao kad ce da igra, kad ce da trenira, a kenja svima kao da gine 40 minuta svaku tekmu... Zato i napisah da je tuga kad bez treninga pokaze kako se igra odbrana i da nas je bas to kostalo da ne igramo EL dogodine.
Shaq Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 ne moze se silom i novcima protiv magije, gospodo™ grobari... :coffee: ps.
Apollo Creed Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Jedino što će mi biti drago iz ove mučne sezone je to što će (valjda) Top uzeti 1 trofej. Velika je šteta i što se Ročesti nije pojavio u Ra eri... Za sledeću sezonu sve je manje-više neizvesno. Čo neće ostati, Top neće ostati, igraćemo valjda taj EC, što može da bude i jako dobro, jurićemo ABA titulu u rekao bih dosta jačoj konkurenciji nego ove sezone. Od igrača ćemo se pozdraviti vrv sa svim strancima...ostaju Dobrinjo, Davi-dovac, Jankara, drvo Jova, Radanov. Bilo bi dobro da Danguba ostane. Laza bi i mogao negde preko. Iz FMP-a cenim da se prebacuje Ojo i možda onaj Nenadić koji igra kao na drogama ovaj kls. Otprilike trebaće nam još jedno 5-6 igrača. I trener najverovatnije.
Recommended Posts