Milogled Bluff Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Nisam gledao utakmicu, ali mogu da pretpostavim da ne bi tako bilo da Pero nije penzioner koji iz nekog razloga ne zeli to da prizna. Drugim recima, Pero od pre 5 godina vs Topic kad god je kao da poredis Karla Melouna i neku solidnu evropsku cetvorku, recimo Aleksa Mumbrua. Dobro de, mozda malo karikiram jer ne mogu da se setim neceg adekvatnijeg, ali to je sustina.
bradilko Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 5 hours ago, levi said: bilo je posle i Pero-Omić zajedno. Milenko izgleda voli te visoke petroke, kao kad su on i Topalović dominirali 98-me u Yuba ligi i u pravom Kupu Radivoja Koraća osvojili drugo mesto. dominiraj!! mesh verona?? jucolino?? frankfurt hahaha
pantelia Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 9 hours ago, bradilko said: osvojili drugo mesto. dominiraj!! mesh verona?? jucolino?? frankfurt hahaha Kuku majko
Apollo Creed Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 19 minutes ago, levi said: šta ti je, bradilko? Posted danas, 03:17:20
pbg12345 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 On 13.5.2018. at 2:35, Milogled Bluff said: Nisam gledao utakmicu, ali mogu da pretpostavim da ne bi tako bilo da Pero nije penzioner koji iz nekog razloga ne zeli to da prizna. Drugim recima, Pero od pre 5 godina vs Topic kad god je kao da poredis Karla Melouna i neku solidnu evropsku cetvorku, recimo Aleksa Mumbrua. Dobro de, mozda malo karikiram jer ne mogu da se setim neceg adekvatnijeg, ali to je sustina. ne zajebavaj topic jeste mumbru nivo ali koliko god pero bio gotivan mnogo je dalje od melouna nego topic od njega topic je podcenjen igrac covek ima evropsko i svetsko zlato i srebro sa oi 96 i to nije bio u tim ekipama samo da popuni broj uostalom, topic je igrao protiv melouna u finalu oi topic je novicki za siromasne ( i birca za bogate ) On 13.5.2018. at 3:17, bradilko said: osvojili drugo mesto. dominiraj!! mesh verona?? jucolino?? frankfurt hahaha boli jos titula iz 98 a ne znam, kapiram da vecinu ljudi tandem top-top najpre asocira na bfc i profikolor
pbg12345 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 (edited) kakva ekipa a sto su svi ovako klempavi? videh olivera neki dan, bleji u onom kaficu prekoputa plastika i rudarsko geoloskog Edited May 14, 2018 by pbg12345
bradilko Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 50 minutes ago, pbg12345 said: ne zajebavaj topic jeste mumbru nivo ali koliko god pero bio gotivan mnogo je dalje od melouna nego topic od njega topic je podcenjen igrac covek ima evropsko i svetsko zlato i srebro sa oi 96 i to nije bio u tim ekipama samo da popuni broj uostalom, topic je igrao protiv melouna u finalu oi topic je novicki za siromasne ( i birca za bogate ) boli jos titula iz 98 a ne znam, kapiram da vecinu ljudi tandem top-top najpre asocira na bfc i profikolor 50 minutes ago, pbg12345 said: ne zajebavaj topic jeste mumbru nivo ali koliko god pero bio gotivan mnogo je dalje od melouna nego topic od njega topic je podcenjen igrac covek ima evropsko i svetsko zlato i srebro sa oi 96 i to nije bio u tim ekipama samo da popuni broj uostalom, topic je igrao protiv melouna u finalu oi topic je novicki za siromasne ( i birca za bogate ) boli jos titula iz 98 a ne znam, kapiram da vecinu ljudi tandem top-top najpre asocira na bfc i profikolor top top asociraju na buducnost najduze su tamo igrali
pbg12345 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 ja se uopste ne secam da su tamo igrali zajedno, a ako wiki ne laze i nisu no sale bez, iako su igrali zajedno u zvezdi i osvojili titulu i dobro se secam te sezone, meni je zaista prva asocijacija na njih bfc profikolor vec ne, tad nisam bio u prilici da pratim srpsku kosarku opet ako wiki ne laze, topalovic je bas rano zavrsio karijeru, pre 30te on bese imao neku zajebanu povredu ledja/kicme? gde je cak postojala opasnost da ostane invalid a on solo ce mi najvise ostati u secanju po onom sutu (uglavnom sa bacanja ili "poludistance") kad potegne loptu negde od dupeta negde dole ko da je katapultira
Lord Stef Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Dada, jedan od najcudnijih izbacaja. Nikako mi nije bilo jasno kako uopste pogodi blizu obruca.I cuvena serija protiv Partizana gde su napravili dva brejka pa izgubili naredne tri.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Mil@n Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Topić je bio retko, retko dobra igračina. Skakao je, bio fantastično precizan za svoju poziciju sa svih pozicija (bacanja, poludistanca, distanca). Pri tom je jedan od najgotivnijih likova ikada, meni možda i najgotivniji koji je ikad igrao u CZV. 1 hour ago, pbg12345 said: a sto su svi ovako klempavi? Od senki.
pbg12345 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 1 minute ago, Mil@n said: Topić je bio retko, retko dobra igračina. Skakao je, bio fantastično precizan za svoju poziciju sa svih pozicija (bacanja, poludistanca, distanca). Pri tom je jedan od najgotivnijih likova ikada, meni možda i najgotivniji koji je ikad igrao u CZV. +1 i onaj njegov izgled, kao da su ga upravo probudili, bez obzira da li je u pitanju utakmica protiv poslednjeplasirane ekipe "winston yuba lige" ili finale OI
Recommended Posts