Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

A da li je nekome (u zvezdi) na pamet pao borko radovic ili on obavezno ide u paketu sa radonjom? I zna li neko uopste nesto o njegovom potencijalu kao trenera? Deluje mi da je bio vazan u sraf u radonjinom timu.  

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Topić je jedan od najvećih careva basketa svih vremena.

Kad sam bio mlad, trenirao basket i kada mi je basket bio sve u životu, imao sam Zvezdin novčanik i u njemu Topićevu sliku, toliko sam ga gotivio. Samo je ćutao i trpao, bog.

Posted

A da li je nekome (u zvezdi) na pamet pao borko radovic ili on obavezno ide u paketu sa radonjom? I zna li neko uopste nesto o njegovom potencijalu kao trenera? Deluje mi da je bio vazan u sraf u radonjinom timu.  

Iskreno mislim da nije imao nikakve sanse. Prica se da je on "zasluzan" za odlazak Cirbesa i Milera u Makabi i da je to sve radjeno u toku sezone pa da je Covic popizdeo. Ostao je samo jer ga Radonja nije dao. NE znam kakav bi trener bio. KAd sam slusao price o struci, uglavnom su se pominjali Gacevic i Kosovic kao bitni. Nejga nisu nesto komentarisali... 

Trebalo bi da nije trac ovo za Alimpijevica... 

Posted

imao sam novčanik i u njemu Topićevu sliku. Samo je ćutao i trpao, 

:heart:

Posted

Meni milenko onako introvertan ne deluje kao materijal za trenera, ali moguce da ga dovode kao neku vrstu maskote posto ga navijaci vole, i da lakse prodje ovaj raskid sa radonjom. Bice samo nevolja u tome sto ce pomocni trener biti popularniji od glavnog, i sto ce mu se vise skandirati nego glavnom, barem u pocetku.

Posted

Dovode ga da bi lakse svarili podguznu muvu Cokijevu. Jebo ga Alimpijevic.

Posted

Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије.

:jerry:

Posted

Srećan vam bio Alimpijević

Posted

Za nas neupucene - ko je mentol sto ima emisiju utorkom i drugi mentol koji cesto gostuje kod njega za koga kazu da je oteran iz Zvezde?

Posted

Za nas neupucene - ko je mentol sto ima emisiju utorkom i drugi mentol koji cesto gostuje kod njega za koga kazu da je oteran iz Zvezde?

anđus i kadetski šampion jakovljević?

Posted

Uhapšeni i kadetski šampion, valjda.

Posted

Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије.

:Hail:

Posted

anđus i kadetski šampion jakovljević?

aaa, lol, ok  :thumbsup:

Posted

Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије. A ni trener  :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...