Nikola77 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 A da li je nekome (u zvezdi) na pamet pao borko radovic ili on obavezno ide u paketu sa radonjom? I zna li neko uopste nesto o njegovom potencijalu kao trenera? Deluje mi da je bio vazan u sraf u radonjinom timu.
Mil@n Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Topić je jedan od najvećih careva basketa svih vremena. Kad sam bio mlad, trenirao basket i kada mi je basket bio sve u životu, imao sam Zvezdin novčanik i u njemu Topićevu sliku, toliko sam ga gotivio. Samo je ćutao i trpao, bog.
adasevic Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 A da li je nekome (u zvezdi) na pamet pao borko radovic ili on obavezno ide u paketu sa radonjom? I zna li neko uopste nesto o njegovom potencijalu kao trenera? Deluje mi da je bio vazan u sraf u radonjinom timu. Iskreno mislim da nije imao nikakve sanse. Prica se da je on "zasluzan" za odlazak Cirbesa i Milera u Makabi i da je to sve radjeno u toku sezone pa da je Covic popizdeo. Ostao je samo jer ga Radonja nije dao. NE znam kakav bi trener bio. KAd sam slusao price o struci, uglavnom su se pominjali Gacevic i Kosovic kao bitni. Nejga nisu nesto komentarisali... Trebalo bi da nije trac ovo za Alimpijevica...
pacey defender Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 imao sam novčanik i u njemu Topićevu sliku. Samo je ćutao i trpao,
Nikodije Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Meni milenko onako introvertan ne deluje kao materijal za trenera, ali moguce da ga dovode kao neku vrstu maskote posto ga navijaci vole, i da lakse prodje ovaj raskid sa radonjom. Bice samo nevolja u tome sto ce pomocni trener biti popularniji od glavnog, i sto ce mu se vise skandirati nego glavnom, barem u pocetku.
MiddleClass Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Dovode ga da bi lakse svarili podguznu muvu Cokijevu. Jebo ga Alimpijevic.
Apollo Creed Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије.
goofs Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Za nas neupucene - ko je mentol sto ima emisiju utorkom i drugi mentol koji cesto gostuje kod njega za koga kazu da je oteran iz Zvezde?
teacher Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Za nas neupucene - ko je mentol sto ima emisiju utorkom i drugi mentol koji cesto gostuje kod njega za koga kazu da je oteran iz Zvezde? anđus i kadetski šampion jakovljević?
MiddleClass Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије.
Filozof manijak Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Човић: Неће ми тим састављати чаршија, менаџери, новинари и ментоли са телевизије. A ni trener
Recommended Posts