Bogotac Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 kakav kriminal,nevidjeno,ni VAR ne pomaze Dajte im titulu,jebala ih ona Nadam se da ce Kane i drustvo da ih zgaze Najodvratniji klub u univerzumu
gervasius twinkleminkleson Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Bleki starter večeras. Izgleda opet igraju sa trojicom pozadi.Ne vidim koje bi Pioli opravdanje imao da ga sad izbaci iz prvih 11. Podsjeća na Nastasića kad se pojavio. Situacija kod penala je bila komična, ali ova Fiorentina je toliko siromašna ekipa da je to bolno. Nije mi jasna ni prodaja babacara u sred sezone... Jako mučno za praćenje ove sezone u svakom slučaju. Milenkovic, uz Veretouta i Chiesu jedino vrijedno pomena
renne Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 1 hour ago, Malvo said: Sta to znaci za nas? mmmmm ništa Mada, verovatno su i ovi naši izgubili prava
MiddleClass Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Steta sto Gatuzo nije bio od pocetka sezone...
Meazza Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Bilo je potrebno samo malo zdravorazumskog razmisljanja. Sacuvaj me boze vise "kreativnih".
Cash Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Seks Napolija u drugom poluvremenu. Uzimaju titulu ove godine
crtamOrasi Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 Bacary Sagna dobija garbage time u Beneventu. Ok
John Coltrane Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Pelegrini i DDR totalno neupotrebljivi 45min. I evo bombe mladog Turcina Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Ogrešio sam se o feminiziranog Mongola, jako je dobar kako se opustio. Vadi nas iz belaja već mesec dana.
Recommended Posts