February 9, 20187 yr kakav kriminal,nevidjeno,ni VAR ne pomaze Dajte im titulu,jebala ih ona Nadam se da ce Kane i drustvo da ih zgaze Najodvratniji klub u univerzumu
February 10, 20187 yr Bleki starter večeras. Izgleda opet igraju sa trojicom pozadi.Ne vidim koje bi Pioli opravdanje imao da ga sad izbaci iz prvih 11. Podsjeća na Nastasića kad se pojavio. Situacija kod penala je bila komična, ali ova Fiorentina je toliko siromašna ekipa da je to bolno. Nije mi jasna ni prodaja babacara u sred sezone... Jako mučno za praćenje ove sezone u svakom slučaju. Milenkovic, uz Veretouta i Chiesu jedino vrijedno pomena
February 10, 20187 yr 1 hour ago, Malvo said: Sta to znaci za nas? mmmmm ništa Mada, verovatno su i ovi naši izgubili prava
February 10, 20187 yr Bilo je potrebno samo malo zdravorazumskog razmisljanja. Sacuvaj me boze vise "kreativnih".
February 17, 20187 yr Pelegrini i DDR totalno neupotrebljivi 45min. I evo bombe mladog Turcina Sent from my iPhone using Tapatalk
February 17, 20187 yr Author Ogrešio sam se o feminiziranog Mongola, jako je dobar kako se opustio. Vadi nas iz belaja već mesec dana.