Jump to content

Serie A 2017-18

Featured Replies

• Author

Sto nije? Ne znam sta ti ocekujes od bekova, al meni je bek sa onakvim fizikalijama, sasvim dobrom tehnikom i sposobnoscu da overlappuje u svakom napadu nesto sto se zove vrhunskim.

U odnosu na onog mučenog van der vila je Maicon lično. E sada nije ono baš top, ali jeste da se vrti po dobrim ekipama.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

On 11. 7. 2017. at 16:34, crtamOrasi said:

Ah, da. I Spalletti moze da sisa kurac zbog ovih pateticnih pokusaja lesinarenja Rominih igraca. Mojega ce da dobije Nainggolana, da izvinite na izrazu. Pasmater.

Dobro, nije nainggolan toliko ružan izraz

• Author

:D

On 11. 7. 2017. at 17:57, Jozef K. said:

U odnosu na onog mučenog van der vila je Maicon lično. E sada nije ono baš top, ali jeste da se vrti po dobrim ekipama.

Ma on je pao u nemilost u PSG iz nefudbalskih razloga, pritom su ovi zaboli podjednako dobrog igraca iz Belgije u medjuvremenu i sada mu ne ostaje nista drugo nego da ode. Spallettiju treba bas takav bek, nikada on nije imao previse uspeha sa defence first opcijama na toj poziciji, i mislim da bi bio odlican potez Intera.

Van der Wiel je simpa lik, ali je bas prosecan fudbaler.

Uglavnom saglasan.

• Author

Nego, Verona je sklopila Pazzini - Cassano - Cerci kombo napred, neka im neko javi da nije 2011-a.

Verovatno ce biti dovoljno za opstanak.

douglas costa i zvanicno u juveu

On 11. 7. 2017. at 18:09, crtamOrasi said:

Nego, Verona je sklopila Pazzini - Cassano - Cerci kombo napred, neka im neko javi da nije 2011-a.

Sinoc su nesto njihovi navijaci hitlerovali.

On 11. 7. 2017. at 18:09, crtamOrasi said:

:wub:

U istoriji fudbala vjerovatno nije bilo tako lijenog trija. Biće jako zabavni ako se ne pobiju. Otprilike jedino što mi djeluje zanimljivo u vezi s narednom sezonom, imajući u vidu koliko će fiorentina biti depresivna

Krenulo se u prijateljske. Milan odradio svoj meč sa Luganom, 4:0. Debitirali Rodriguez, Kessie, Hakan, Musacchio i fuckin' Borini. Igrao i MDS. Dollaruma™ produžio do 2021.godine.

Roma dobila 8:0 neke jadnike.

On 11. 7. 2017. at 17:53, crtamOrasi said:

Sto nije? Ne znam sta ti ocekujes od bekova, al meni je bek sa onakvim fizikalijama, sasvim dobrom tehnikom i sposobnoscu da overlappuje u svakom napadu nesto sto se zove vrhunskim.

Ono sto sam video od njega u LS je bilo bedno. Ne kazem, mozda i gresim...

Bonuccijev agent rekao da rade na njegovoj prodaji. 

Spominju se Manchester City, Chelsea i...Milan. :huh:

• Author

Cudo kako nisu Inter povezali sa njim. Realno bi trebalo da je pis of kejk posle potpisa Messija.

On 12. 7. 2017. at 22:41, crtamOrasi said:

Cudo kako nisu Inter povezali sa njim. Realno bi trebalo da je pis of kejk posle potpisa Messija.

Vas povezuju sa Mahrezom.

• Author

Sirotinja smo mi za tu avanturu.