Jump to content

Serie A 2017-18

Featured Replies

7 minutes ago, levi said:

Milan - Atalanta, početak kao da je Bayern došao na San Siro

Hm, pa Bayern baš i nije najsretnija usporedba. :D

Ne znam da li je ikog Milan češće dobivao (da i ne spominjem 4:0 u pripremama za ovu sezonu).

pa i ovo će da dobiju :sleep:

ali su pritisnuti od početka, evo sad se malo oslobađaju

Edited by levi

i šta sad, hoće da zovu Montelu da se vrati? 

Nešto moraju, realno, ne mogu sa ovim bilo šta napravit. Treba im neki trener, makar to bio i mazzarri

• Author

Kao da ima boljeg dostupnog resenja od Mazzarrija. Mislim da bi on mogao da napravi nesto sa ovim rosterom

Koga god da dovedu nema ovde pomoci, ekipa je u kanalu i letargiji i ne igra im se fudbal. Milan je druga najgora ekipa po pretrcanim km u Seriji A, za to nema opravdanja i za to nije trener kriv.

Mislim da situacija oko vlasnistva nad klubom mnogo utice na sve...

Danas spektakl na San Paolu, sjajno prvo poluvreme. Madjo usao za 300. nastup u timu.

1f399.png🎙 Hamsik: "Delighted with scoring record, but especially with the win."

1f399.png🎙 Insigne: "Proud to have Hamsik as my captain."

image.jpeg.83cb53922e275fe31d194447d04038f3.jpeg

Milan igra kao Juventus na CM3 kod mog buraza kad im je zaboravio staviti da treniraju godinu dana, s tim da je on uspio ispasti od Partizanija na penale. Gattusa to tek čeka u februaru. Skandalozno je da ne mogu pobijediti nijednu iole ozbiljnu ekipu, bukvalno svi solidniji klubovi su dobili Milan ove sezone.

U srijedu sa interom u kupu. Ne znam za inter, ali siguran sam da će milan to ozbiljno shvatiti. Jedino što ne znam hoće li im to išta pomoći

Juve hita ka novom skudetu...

• Author

Klasika, svaki put isto.
Ako ne implodiramo u prvih 10-15 minuta katastrofalno vrsicemo kilavi (kao) pritisak do kraja uz gomilu valjanja i odugovlacenja. Ostaje 1-0, jbg.
Trebao je Gerson umesto Shaarawyja, ovaj prosto ne moze.

Послато са E560 уз помоћ Тапатока

Aaaaaaa.:dry:

Sik... :lolol:

Koliko je talican ovaj Juventus, samo kod njih "otpadak" iz Arsenala, moze biti heroj utakmice.

• Author

Klasika.

Послато са E560 уз помоћ Тапатока