December 17, 20177 yr Majstroija Gomez - Iličić. Lazio u panici samo pukom nesrećom nije već 3:0 posle 25 min Edited December 17, 20177 yr by levi
December 17, 20177 yr Pa kako nisu, jebiga, imaju po svim parametrima odličnu sezonu. Ne znam šta vi očekujete da roma ili napoli urade u decembru da bi bili ok, da već rad obezbjede titulu? Jeste Roma prošla tešku grupu CL, ali da bi sezona bila ocenjena odličnom treba malo više.Ja očekujem malo više ambicije, npr. da ne prodaš Pjanića glavnom rivalu ili da ne prodaš Salaha.
December 17, 20177 yr 4 minutes ago, mlatko said: Lako le protiv Atalante Pa zapravo uopce nije lako. Za Lacio. Atalanta ih je stisla visokim presingom, Ilicic i Gomez ih buse i evo sada Atalanta vodi 3 - 2. Ali da, Sergej cini da neke stvari izgledaju lako.
December 17, 20177 yr Atalanta je super, jako je tesko igrati protiv njih, stravican presing igraju i bas su fizicki jaki
December 17, 20177 yr Na kraju 3 - 3. Atalanti ponisten gol kod 3 - 2. Lacio izjednacio iz lijepe akcije nakon par osvjezenja s klupe. Vrlo visok ritam i zanimljiva, otvorena utakmica do kraja.
December 18, 20177 yr 5 hours ago, mlatko said: Umesto Benevento da zabije drugi, zabio Spal https://streamable.com/4ix41
December 18, 20177 yr Izgleda da su ovi moji ozbiljno zagrizli za SMS-a. Portal koji je prije svih javio da Neymar i Mbappé potpisuju javlja da Henrique pokusava da ga dovede. Posto para nemamo ( ), vjerovatno cemo ponuditi neke nase vedete sto se muce na klupi za njega.
December 18, 20177 yr Lucas bi trebao da ide u Kinu Di Maria sigurno ide kao i Pastore Trapp ce vjerovatno otici ako dovedemo novog golmana Treba nam golman + jos dvoje u sredini i to je to.