August 20, 20177 yr Fiorentina izgleda otprilike kako sam ocekivao u ovom trenutku, prilicno nepovezano. Inter s druge strane, prilicno dobar. Sviraj kraj sudija
August 20, 20177 yr Uvek su me nervirale ove gluposti, kod izvodjenja kornera. Dodajes se kao idiot, uz aut liniju, dok gomila igraca ceka u sesnaestercu.
August 20, 20177 yr Seria A mora da se vrati na 18 klubova, ovo je sprdnja Apsolutno se slazem. I da 4 tima ispadaju, to je podjednako vazno.
August 20, 20177 yr Sramota kakav penal za Milan! Iskreno ni ja nisam video. Ajde i penal, ali crveni karton je bas pokvario utakmicu.
August 20, 20177 yr Zasto je toliko vazno da 4 tima ispadaju? Maltene nigdje ne ispada toliko timova. Slazem se da bi trebalo smanjiti na 18, ali nece se desiti tako skoro
August 20, 20177 yr Jel moguce da Spaleti drzi iste rupe na bekovima Dambrozija i Juta?! Gomila vezne ko i prethodni menadzeri. Ne razumijem... ni njegove poteze ni odusevljenje sa njim kao trenerom.
August 20, 20177 yr Zasto je toliko vazno da 4 tima ispadaju? Maltene nigdje ne ispada toliko timova. Slazem se da bi trebalo smanjiti na 18, ali nece se desiti tako skoro Zbog uzbudljivije borbe za opstanak, naravno, a to se odrazava i na borbenost timova iz sredine tabele u drugom delu sezone. Ta formula je bila jednostavno savrsena.
August 20, 20177 yr Ok, kapiram, ima smisla. Mada mislim da je to manje bitno od smanjenja broja ekipa. Pogotovo sto ne znam je li realno da bude 4 pristojne ekipe iz Serie B.