gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Fiorentina izgleda otprilike kako sam ocekivao u ovom trenutku, prilicno nepovezano. Inter s druge strane, prilicno dobar. Sviraj kraj sudija
Miljenko Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Uvek su me nervirale ove gluposti, kod izvodjenja kornera. Dodajes se kao idiot, uz aut liniju, dok gomila igraca ceka u sesnaestercu.
levi Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Seria A mora da se vrati na 18 klubova, ovo je sprdnja
MiddleClass Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Sramota kakav penal za Milan! Ikardi vodi Inter do skudeta...
Meazza Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Seria A mora da se vrati na 18 klubova, ovo je sprdnja Apsolutno se slazem. I da 4 tima ispadaju, to je podjednako vazno.
Meazza Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Sramota kakav penal za Milan! Iskreno ni ja nisam video. Ajde i penal, ali crveni karton je bas pokvario utakmicu.
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Zasto je toliko vazno da 4 tima ispadaju? Maltene nigdje ne ispada toliko timova. Slazem se da bi trebalo smanjiti na 18, ali nece se desiti tako skoro
MiddleClass Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Jel moguce da Spaleti drzi iste rupe na bekovima Dambrozija i Juta?! Gomila vezne ko i prethodni menadzeri. Ne razumijem... ni njegove poteze ni odusevljenje sa njim kao trenerom.
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Jes, steta sto Santon ne igra :D
Meazza Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Zasto je toliko vazno da 4 tima ispadaju? Maltene nigdje ne ispada toliko timova. Slazem se da bi trebalo smanjiti na 18, ali nece se desiti tako skoro Zbog uzbudljivije borbe za opstanak, naravno, a to se odrazava i na borbenost timova iz sredine tabele u drugom delu sezone. Ta formula je bila jednostavno savrsena.
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ok, kapiram, ima smisla. Mada mislim da je to manje bitno od smanjenja broja ekipa. Pogotovo sto ne znam je li realno da bude 4 pristojne ekipe iz Serie B.
Recommended Posts