goofs Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Zajebavas, zar ne? Jes da su porasli apetiti posle ovog trosenja, ali tesko da je Milan (trenutno!) klub koji moze da priusti i Kalinica i Andrea Silvu kao bekapove. Niti mi je jasno cime biste privukli Aubameyanga, nema CL i daleko je od sigurnog da ce je biti i iduce sezone. Moralo bi da padne masovno preplacivanje, a Iron Bank ceka sa ciglom tu, iza coska. Nije do navijačkog rasta apetita već su ova dvojica (Mirabeli i Fasone) to javno rekli - da se i pored kupovine Kalinića juri još jedno veliko ime u napadu. E sad, ne znam koliko tačno izbora tu ima, Abumejang je i sam tražio da pređe u Milan ali ga Dortmund ne pušta, a on pošteno dete neće da pravi sranja i ne odbija da trenira kao veliki broj Payeta širom Evrope; Beloti je preskup, Kosta izgleda nezainteresovan a i pitanje u kakvom je stanju, tako da ne znam šta će od svega toga biti. Lično ne vidim poentu puštanja Bake na loan i dovođenju Kalinića kao njegove zamene - pukao si 30mil a ne dobijaš neki značajan upgrade. S druge strane, neka od ostalih pojačanja se za sada pokazuju odličnim, Kesi je zver, Hakan će biti boom u Seriji A, bekovi se pokazuju odličnim, a o Bonućiju ne vredi trošiti reči. Bumo videli, ja očekujem bar plasman u LŠ, a u kupu UEFA se može daleko uz uslov da se dobro poslože kockice u ekipi i da te posluži malo sreća u žrebu.
gervasius twinkleminkleson Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Kalinic je za Milan prilican upgrade u odnosu na Baccu. Mozda nije igrac sa vise talenta, ali je svakako korisniji za ekipu [bacca prakticno igra sam, bez saradnje sa saigracima]
ArleKino Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Jedino ako ima neku emotivnu konekciju sa Milanom Pa bio je clan Milana na pocetku karijere, s tim da su ga seljakali po posudbama.
John Coltrane Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Ko na PESu kad drzis krug i strelicu na dole :)
ArleKino Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Crtamorasi, pozdravio te Kolarov. :D Kolarov ipak ima više ligaških titula od Tottija. :D
W.F.C. Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Tu mu je opet Dzekson, ako pobede odma lumperajka, kafana
crtamOrasi Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Igra krs, trener limitirani hipster-dabar, prvi gol u sezoni dao totalni maler... Spavali smo s cvorkom
John Coltrane Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Kolarov ipak ima više ligaških titula od Tottija. :D U Italiji nema
crtamOrasi Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Dobro, s obzirom da redovno gubimo bodove u Bergamu necu da se zalim na ovakvu pobedu.
Meazza Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Klub iz Ferare, nekad stabilan prvoligas, za njih igrao Fabio Kapelo.
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Kul, kul. Čujem da su se za dve godine probili iz trećeg ranga...topla hipsterska priča ili su fejk koliko milan?
Recommended Posts