October 7, 20177 yr Bio sam ubedjen da Dortmund prekida niz, sada vec ne.Okrenuce Bajern to na svoju vodenicu vec na prolece, odlican izbor trenera.
October 9, 20177 yr jupp nece menjati golmana - bar jos neko vreme 4231 ili 433 formacija. danas odrzao prvi trening
October 10, 20177 yr jupp nece menjati golmana - bar jos neko vreme 4231 ili 433 formacija. danas odrzao prvi trening guzvara sinoc u säbenerstrasse. stotine ljudi cekalo autograme.
October 10, 20177 yr Lepo lepo... eto i mene uskoro da pozdravim novog/starog šefa [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk
October 10, 20177 yr Lepo lepo... eto i mene uskoro da pozdravim novog/starog šefa [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk gde? u säbenerstrasse?
October 10, 20177 yr Ciljam kad bude trening otvoren za javnost, to sam hvatao par puta... a posle s s strasse i na paulaner [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
October 10, 20177 yr ako bude neki termin kad nisam na poslu, mozemo zajedno na trening i nockeberg. ja zivim na nekih 500m od bajernovog kompleksa. paulaner je, inace, sravnjen sa zemljom.
October 10, 20177 yr Mislio sam na pivo... auu ti si srećan čovek kad si tako blizu bajerna [emoji5]... javiću se kad dolazim pa se vidimo Sent from my iPhone using Tapatalk
October 10, 20177 yr Mislio sam na pivo... auu ti si srećan čovek kad si tako blizu bajerna [emoji5]... javiću se kad dolazim pa se vidimo Sent from my iPhone using Tapatalk pivo cemo u giesinger bräustüberl :)