Weenie Pooh Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Mane zamalo da zajebe i proslavu gola.Škotski Moreno beleži prvu asistenciju.
Weenie Pooh Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ljiljana se ošišao! Sad se već ozbiljno napada prestižno drugo mesto.
radisa Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ok, ovo je bilo dobro, kad su se raspali, u drugom... Da je onaj Arnautov lob ušao, ko zna kako bi se odvijalo...
radnik Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Da, drugo mesto, mrtva flopara sve sa Oxom, Milnerom, Robertsonom, TAA, Matipom, Morenom i Solankeom
Pokojni Ruxin Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Znam da je strvar protokola, ali sačekajmo ipak da junajted zvanično ne dobije čelzi
radisa Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Milner i Matip su dobri igrači...Milner pogotovo, ne bi on meni u skupinu sa Robertsonom i Solnakeom... Čak ni Ox ne zaslužuje da se poredi sa Robertsonom...
radnik Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Naravno da su dobri, ja to na racun toga koliko ih cene. Milnera je jako malo koristio do sada, sacuvan je, nadam se da ce do kraja sezone vise igrati. Laksa pobeda nego sto sam se nadao.
Weenie Pooh Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 10 minutes ago, Ruxin said: Znam da je strvar protokola, ali sačekajmo ipak da junajted zvanično ne dobije čelzi Ne bi bilo loše da odigraju nerešeno, sad kad LFC courtesy of Mojsije ima gol razliku bolju za jedan.
Pokojni Ruxin Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) Marsijal baš i ne bi da produži ugovor, pogba se duri otkad je ovaj došao, mučeni lingard skrajnut tek što je najzad proigrao, sanchez se ionako utopio u sivilo...ali makar su zajebali pepa Edited February 24, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 7 minutes ago, radnik said: Naravno da su dobri, ja to na racun toga koliko ih cene. Milnera je jako malo koristio do sada, sacuvan je, nadam se da ce do kraja sezone vise igrati. Laksa pobeda nego sto sam se nadao. Pa Milner je sad uskočio da menja Kutinja, mada je danas više u toj ulozi bio Ox sa svojim vihornim teturanjem i lucidnim asistencijama u padu.
ArleKino Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Liverpool je po dosad prikazanom drugi tim lige i ne bi smjeli ispustiti tu poziciju do kraja sezone. Dogodine nađete pravog golmana + kojeg back-upa za napadačku trojku i Weenie nema više razlog za weeniesanje. Mozgovi iz Opte stavili kao wow-statistiku da je ljevonogi Salah, eto, dao 20 golova lijevom nogom u ligi ove sezone.
cvrlle Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 i kad je igrao, milner nije bio ovako ubedljiv kao sto je danas igrao. sto kaze darko izgleda im je kolektivno prijala ova mala pauza. retko lepo i tecno je izgledalo sve to na sredini mada ima tu verovatno dosta toga i do protivnika.
Weenie Pooh Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 1 minute ago, ArleKino said: Mozgovi iz Opte stavili kao wow-statistiku da je ljevonogi Salah, eto, dao 20 golova lijevom nogom u ligi ove sezone. Pamtim jedan glavom na početku sezone, valjda protiv Lestera, i jedan desnom protiv Tottenhama... znači nedostaje još jedan do 23.
porucnik vasic Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 13 minutes ago, ArleKino said: Liverpool je po dosad prikazanom drugi tim lige i ne bi smjeli ispustiti tu poziciju do kraja sezone. Dogodine nađete pravog golmana + kojeg back-upa za napadačku trojku i Weenie nema više razlog za weeniesanje. Mozgovi iz Opte stavili kao wow-statistiku da je ljevonogi Salah, eto, dao 20 golova lijevom nogom u ligi ove sezone. То је то, осим у сто марке да ће Вини да нађе разлог за Винисање кад Клопара идуће године заснује хиљадугодишње скузерско царство.
Recommended Posts