copkillah Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 41 minutes ago, ArleKino said: U Chelseau, prvi mandat. 3 godine i par mjeseci. Nego, šta pučanstvo misli, da li možda gledamo Kontea poslednji put na klupi Čelsija večeras? Pre par minuta, napad Vest Broma po desnoj strani, Azar gubi loptu na ivici kaznenog i samo kreće da šeta nazad ka protivničkoj polovini
Malvo Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Nosonja ce dusu da ispusti u ovoj postavi Celzija, gde napadac mora da trci
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 9 minutes ago, copkillah said: Nego, šta pučanstvo misli, da li možda gledamo Kontea poslednji put na klupi Čelsija večeras? Pre par minuta, napad Vest Broma po desnoj strani, Azar gubi loptu na ivici kaznenog i samo kreće da šeta nazad ka protivničkoj polovini Brateee konte je u fazonu otpustite me molim vas, hoću da vam naplatim svaki dinar Poludeće ako ga igrači večeras izdaju pa pobede
John Coltrane Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Valjda su i AVB i Rafa pusili otkaz posle tekme protiv VBA.
ArleKino Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 9 minutes ago, copkillah said: Žiru ne da Kontea! Sturridge uspio da se ozlijedi za par minuta. Od kakvog je njega materijala pravilo...
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 10 minutes ago, porucnik vasic said: Још један текстић за Рукса. 1) nije gvardiolin siti nego siti 2) nije ubedljivo najskuplji nego najskuplji Sad kad smo ispravili očigledna novinarska proseravanja - mi kad završimo freda i još jednog napadača/krilnog to je prilično to, neće posle biti većih promena. Tako da očekujem da će biti vrlo zanimljivo podvući crtu kad pepara bude prepustio brendanu za 10 godina, posebno sa parama koje se danas vrte. Takođe siti ima problem što ta akademija nikako da izbaci nešto korisno pa se do sad sve kupovalo. Da junajted nema lingarda, rašu...ali kapiram da je to loš izgovor jer rispekt za njih što i dalje kako tako izbacuju. Ali možda valja još napomenuti da siti nije dovodio "besplatne" igrače koji koštaju 300k+ nedeljno a ne ulaze u ovaj zbir. A za svakog ko misli da bi bilo ko mogao ovako sa tim parama moja poruka je - ok
copkillah Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Mislim da je priča o (pre)skupoći nekog tima relevantna samo ako taj tim ne osvaja bitne trofeje. Recimo kao što smo se smejali Murinjovom Realu i slično.
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) Generalno je glupa metrika. Kapiram da je alexis 0, a nema veze što su za njega dali mikija plaćenog 45 miliona. A i tržište je skroz eksplodiralo pa sad ispada da je real kao štedljiv, a zapravo je samo malo dovodio otkad je murinjo sjebao sa pogbom...dosta je besmisleno porediti. Edited February 12, 2018 by Ruxin
copkillah Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 (edited) Pa to u stvari može vrlo lako da se izračuna, a kontam da u visinu transfera treba da računaš i plate igrača, to je jedini kako-tako realističan način merenja cene ekipe. edit: da ne pričam o tome što bi za sve igrače morao da računaš i fudbalsku inflaciju Edited February 12, 2018 by copkillah
Pokojni Ruxin Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Zapravo je jedini tačan odgovor da je siti do sad najviše rekonstruisao u post-pogba eri...
MancMellow Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 3 hours ago, Majo said: Tjorava koka, zrno...i Matic i Erera i Pogba su misici, pluca i kvarise igre, zato i ne mozete da zadrzite loptu, ali dobro, to nikad nije ni bio cilj Murinja (ziv sam se zacudio, kad je svojevremeno doveo Modrica u Real). Mmm, ne. Uostalom i nije ideja da "zadrzimo loptu", ideja je, kao sto rekoh, killer-pass, ako prodje prodje (a proci ce dosta puta ako je dvojica od njih trojice to rade), a onda kada ne prodje, da protivnik udari u zid. To je ideja. Mislim da je to i Murinjova ideja, ali to ne moze sa ovom formacijom. Pogba mora da operise na 25 metara od gola, ne na 40 metara. Ideja je takodje da time i bekovi imaju vise prostora i slobode, a da iza imaju tri igraca (2 CB-a + Matic).
Recommended Posts