Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, Ruxin said:

Ako pričamo generalno - znaš ko maši ubedljivo najviše odličnih šansi? Naravno siti i liverpul. Hoću reći da malo precenjujete conversation rate koji je uopšte moguće ostvariti, svi maše, nije to vaš glavni problem. 

Da, definitivno bi trebala taktika da generalno stvara više, makar bih ja tako rekao.

Zato se i trudim da ne razgovaram previse

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Ispravio. :D

Telefon podmetne, ja kliknem :dry:

Posted

Erera je super za sabotiranje napada (više protivničkih), imao je najviše presječenih lopti početkom ove ili prošle sezone, zahvalan igrač.

Posted
28 minutes ago, copkillah said:
48 minutes ago, 189- said:
slab argument.

Kako slab a do sada je to bio slučaj u 100% situacija?

zato sto to nema nikakve veze sa desavanjima u ovoj sezoni.

inace nije 100% ali nije bitno. vecinom i nije bilo do njega nego do klubova u kojima je bio.

Posted
48 minutes ago, kipo said:

Erera je super za sabotiranje napada (više protivničkih), imao je najviše presječenih lopti početkom ove ili prošle sezone, zahvalan igrač.

Ma da. Definitivno ima ogranicenosti u njegovoj igri, ali protivnik, posebno prosecan, se skoro nikad ne naigra. Ali osnovno je ono sto je neko napisao, Matic iza organizuje i "cita" igru, Herrera grize, a primadona kreira. Jer to, kad je u poslednjoj trecini ume, jbg.

Posted

Zanimam se malo sa ovim statistikama, rašo je iznenađujuće nisko po promašenim velikim šansama. Izgleda da su njegove velike baš velike, ja sam definitivno imao utisak da mu se to češće događa. :happy:

Salah je naravno prvi, što još jednom potvrđuje da najviše maše oni koji najviše stvaraju/ulaze u šanse. Dobro deli sa bentekom, ali taj deo ne potvrđuje ništa osim da se benteke vazda raspao.

Inače sa slažem skroz sa mancom glede trojke u 433, ali dok ne dođe moderan fudbalski trener plašim se da je sve to ipak šminkanje svinje :sleep:

Posted

Ne znam koji trener treba da dodje. Ko god dodje kaze da ce to igrati i onda, bup, nazad na staro

Posted

Kad malo bolje razmislim mogu da kažem šta bih ja voleo da vidim, ali sad kapiram da zvuči malo glupo da je to jedini mogući put. Ti si prvi rekao milion puta da ti ne voliš te totalnofudbalske smerove i to je skroz ok, lična preferencija.

Dakle da ne nabrajam mnogo imena, ali neko oličenje onog što bih ja voleo da vidim u junajedu je recimo tuchel. Mlad, moderan, posed, presing, jasna struktura u napadu...

Ja naravno kenjam po murinju dosta više nego što zaslužuje, ali stvarno nisam siguran da je sposoban da se i dalje nosi sa modernim fudbalskim trendovima kao što je to umeo pre recimo 10 godina.

Posted

jbmlg, ako je "nositi se sa fudbalskim trendovima" code za "vidim da neka taktika ne radi" (da ne pricam sto je izveo isti tim kao protiv Spursa) onda da. Meni se cini da je u pitanju dobra stara tvrdoglavost, imao je i Fergie te momente. Ali tome mora doci kraj, na ovaj ili onaj nacin.

Posted (edited)

Otprilike hoću reći da nisam siguran da je staro dobro bod na strani, tri kod kuće dovoljno u današnjem svetu, a to je murinjova mantra čitav život i ne vidim da će skoro da je menja.

Ne kad imaš ekipe koje igraju toliko dominantan fudbal kao siti i (često) liverpul, i koje prosto uvek idu na pobedu (znam tabelu, ali prilično sam siguran da će klop biti drugi na kraju)

edit - plus ne znam koliko igrači poput pogbe i alexisa mogu biti zadovoljni kad vide kako junajted napada, a kako napadaju ostali

Edited by Ruxin
Posted
3 hours ago, copkillah said:
3 hours ago, 189- said:
slab argument.

Kako slab a do sada je to bio slučaj u 100% situacija?

+1

Pogotovo u Portu i Interu. Najuren govnjivom motkom... :fantom:

Posted
4 hours ago, MancMellow said:

Ne znam sta je kreativa ako nije ono sto je Matic juce dodao Lukakuu. A on je najmanje kreativan od te trojice. Herrera ima ogranicenja ali ume jos bolje da doda killer-pass. Ne, nas problem je sto ne mozemo da dovoljno zadrzimo loptu izmedju 2. i 3. trecine terena kad napadamo. Iz konstatnog poseda u/na tim pozicijama dolaze sanse, tako se davi protivnik koji se brani celo vreme, posebno potrebno onda kada tvoji napadaci nemaju dan. 4-3-3 je way to go.

Tjorava koka, zrno...i Matic i Erera i Pogba su misici, pluca i kvarise igre, zato i ne mozete da zadrzite loptu, ali dobro, to nikad nije ni bio cilj Murinja (ziv sam se zacudio, kad je svojevremeno doveo Modrica u Real).

Posted
3 hours ago, 189- said:

zato sto to nema nikakve veze sa desavanjima u ovoj sezoni.

inace nije 100% ali nije bitno. vecinom i nije bilo do njega nego do klubova u kojima je bio.

Kako nije 100%, gde je ostao duže od tri godine? 

54 minutes ago, MiddleClass said:

+1

Pogotovo u Portu i Interu. Najuren govnjivom motkom... :fantom:

Gde je ostao duže od tri godine?

Posted

U Chelseau, prvi mandat. 3 godine i par mjeseci. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...