Weenie Pooh Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Jeste videli kako Jonjo centrira spoljnom? Mitro bi na takvu loptu tri gola zabio, a glupi Gayle ne može ni jedan.
Weenie Pooh Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Nije mi baš jasno, zar mu je slomio nogu u vazduhu, čisto snagom udarca? Ne deluje kao da je ovaj zapeo o podlogu u trenutku kontakta.
Redoran Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Nije mi baš jasno, zar mu je slomio nogu u vazduhu, čisto snagom udarca? Ne deluje kao da je ovaj zapeo o podlogu u trenutku kontakta. Jbg, podmetnuo nogu tačno u trenutku kada je cipela naišla a na unutrašnjoj strani nema kostobrana... Mislim da je u trenutku udarca imao oslonac na tlu pa mu je noga bila "krta". Da ga je uhvatio pola sekunde ranije, u vazduhu, verovatno bi prošao samo sa masnicom ili otokom. Žasu.
Weenie Pooh Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Pa i meni bi bilo logično da je nekako fiksirao nogu i da je zato gadno puklo, ali uopšte ne deluje tako. Uklizava na loptu, telo mu je daleko iza te noge, ne znam kako je mogao da se osloni tako ispružen. Znao sam da Rondon ima nenormalno jak šut, ali ovo je baš za Edit: Moja greška, ipak nije bila u vazduhu, ovde se vidi da mu je đon na zemlji. Edited January 20, 2018 by Weenie Pooh
MancMellow Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Transfer saga gotova. Gledajuci danasnju tekmu nemam dileme da ce protiv Spursa startovati Sanchez umesto Mate.
radnik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Cestitam. Mnogo ce unaprediti Utd, njega ni trener ne moze da pokvari.
čekmeže Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Može Murinjo i nakovanj pokvariti, pogle Pogbu. Jedino ako se s njim upari, onda će biti zajebani. Ko sad ispada, Martial?
Прслин Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Манк, да ли неко од играча има ону клаузулу из Фудбал менаџера “match highest wage”? Под “неко” мислим Пол Погба.
radnik Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Ovo im je jedan od boljih transfera (u igrackom smislu) koliko sam navijao da dodje kad je Suarez otisao ... uh, Martial takodje OK, Pogba mora, onaj stoper Bailly, tu je DdG od ranije. Polako ...
Lancia Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 10 minutes ago, MancMellow said: Mislim Mata Ko kreira igru u junajtedu?
MancMellow Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 3 minutes ago, Majo said: Ko kreira igru u junajtedu? Ko god da kreira on je ne kreira. Ovo sto je danas odigrao je bila tragikomedija.
Recommended Posts