Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, gervasius twinkleminkleson said:

Ma to nisu ni argumenti, to je neka logicka vratolomija da bi se opravdao zakljucak koji je donet unaprijed.

To je činjenica, ne znam šta vas zbunjujem.. Pep neće uzeti osrednji klub da zapuši usta meni i čitavom svijetu koji ne vjeruje u njega da je trenerčina. 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
3 minutes ago, Majo said:

se zna kad se vraca Bailly?

U martu :( 

Posted
1 minute ago, kipo said:

To je činjenica, ne znam šta vas zbunjujem.. Pep neće uzeti osrednji klub da zapuši usta meni i čitavom svijetu koji ne vjeruje u njega da je trenerčina. 

lol

Posted
1 minute ago, kipo said:

Najjace da njega zabole sta misli internet carsija.

Posted

Pep je dobar trener i ima svoju filozofiju. Moj jedini problem sa njim je, za mene ultra dosadan fudbal koji je igrala Barsa. Ja to nisam mogao da gledam. U Bajernu je bio manje dosadan, a ovo sad u City jeste korak napred. Sasvim mi je gledljivo jer je daleko direktniji fudbal. U mojim ocima napreduje.

Sa druge strane Mou sasvim suprotno, simpa fudbal Chelsea(prvi mandat) i Inter, posle toga regresija.

Posted
1 minute ago, Zico said:

Ne znam, meni  uopste nije jasan ovaj hejt prema Gladioli. 

Ja lično nemam hejt prema njenu, potpuno sam ravnodušan. Ne leži mi baš činjenica da je sav svoj trenerski zanat i uspjehe pekao u strašnim kluibovima, sa sila igračima i brdom para. I tu bi se mnogi zajebali, on nije. Neki hejt zapravo postoji jer vodi mrski city, ali to je ništa

Posted
13 minutes ago, Zico said:

Pa sta treba covek da uradi, da uzme Alaves, Swansea, Liverpool ili tako neki osrednji klub?  

Zajebavaš se, jel da?

Posted

Kako bih rekao, Murinjo trenira najbogatiji klub na planeti Zemlji, sa najplacenijim igracem u istoriji Premijer Lige. Ne pricamo o ligama kao sto su Bundes i Serie A gde jedan tim pokupuje sve najbolje od konkurenata, nego o Engleskoj.

Ja cak uopste i ne merim uspeh trenera po trofejima jer oni zavise i od igrackog kadra i od faktora srece i od povreda i od gomile drugih stvari. Merim zasluge trenera po razlici koju prave u bilo kom kontekstu, nebitno da li je klub veliki ili mali, a jedini metod da se o tome donese sud je gledanje utakmica. Ko gleda Siti ove sezone i ne vidi ogroman Gvardiolin pecat na igru i napredak igraca, s njim nemam o cemu da diskutujem.

Posted
2 minutes ago, čekmeže said:

Zajebavaš se, jel da?

Dobro, nije Liverpool osrednji klub. Nego ne znam sta Gladiola jos treba da uradi pa da se moze smatrati vrhunskim trenerom.

Posted

Au kakva prica, dal su Murinjo i Gvardiola dobri treneri.

Posted
1 minute ago, Majo said:

Au kakva prica, dal su Murinjo i Gvardiola dobri treneri.

Pazi , dok Gvardiola ne osvoji naše prvenstvo vodeći Zeku Buljubašu iz Ravnja u mojim očima nije trener. (tačka)

Posted

У последњих 20 година само је један тим ван најјаче четири европске лиге узео титулу европског првака и то је био Мурињов Порто. 

Што се Гладиоле тиче, одвратан је. Сити убија како игра, па шта? Је л' то значи да он треба да ми буде драг? Мој утисак о њему је да је у питању слинава јајара, што ми се може да кажем јер сам анонимус на нету и због тог мог мишљења њему неће фалити ни длака са главе хехе. Ко га, бре, јебе. 

Posted (edited)
5 minutes ago, čekmeže said:

Pazi , dok Gvardiola ne osvoji naše prvenstvo vodeći Zeku Buljubašu iz Ravnja u mojim očima nije trener. (tačka)

Ja razumem da se kaze kako se ne moze tvrditi da je Gvardiola najbolji trener u istoriji fudbala dok ne osvoji to i to sa takvim i takvim timom, jer su taj i taj trener imali takav i takav uspeh sa ovima i onima. Na stranu sto se licno ne bavim takvim besmislenim uporedjivanjima koja sluze samo za masturbiranje imaginacije fudbalskih konzumenata i nikad ne bih tvrdio da je Gvardiola GOAT. Ali razumem takav stav.

Medjutim tvrditi kako Gvardiola nije vrhunski trener i kako nije unapredio igru Sitija zahteva mnoooogo drugacije i ozbiljnije argumente od "voleo bih da ga vidim kako trenira Kristal Palas."

Edited by Meazza
Posted
3 minutes ago, Прслин said:

У последњих 20 година само је један тим ван најјаче четири европске лиге узео титулу европског првака и то је био Мурињов Порто. 

Што се Гладиоле тиче, одвратан је. Сити убија како игра, па шта? Је л' то значи да он треба да ми буде драг? Мој утисак о њему је да је у питању слинава јајара, што ми се може да кажем јер сам анонимус на нету и због тог мог мишљења њему неће фалити ни длака са главе хехе. Ко га, бре, јебе. 

Tvoj utisak o njemu kao coveku. Pricamo o profesionalnom radu. To smo razdvajali kad smo ono diskutovali o Murinju, problem je sto ti pravis neku fuziju ta dva. Pa ti je murinjov fudbal smekerski, a Pepov organsko-hipsterski, sto moze biti zabavno do izvesne mere ali nikako i vredno replike.

Posted
4 hours ago, MancMellow said:

Samo da dodam da je svaka kritika Uniteda legitimna. No, United do sada iz 16 utakmica ima 38 bodova. Razvuceno na celu sezonu to je tacno 90 bodova. To je league winning form. Tako da i o tome treba razmisliti. 

Pa ja rekoh to posle city-ja. Ne kaskamo za ne znam kime već za timom koji ima 15 pobeda za redom... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...