Прслин Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) @Ruxin Дај још нека имена, баш ме занима да проверим. Нисам хтео да лупим неког из Ситија, да не буде погрешно схваћено ако то није одговарајући. Edited September 19, 2017 by Прслин Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) rahine, ovaj te bije tvojim oruzjem :( Uvažam, ne diskutujem radi pobede već radi istine -_- Edited September 19, 2017 by Ruxin Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 @Ruxin Дај још нека имена, баш ме занима да проверим. Нисам хтео да лупим неког из Ситија, да не буде погрешно схваћено ако то није одговарајући. Mrzi me, ali sumnjam da trenutno postoji bolji zadnji vezni u ligi i po statistici i po partijama. Što i dalje ne menja da je ona prva slika glupost Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Gruja spreman da izdominira od prvog minuta, rahmetli Markec će od tamo negde sedamdeset trećeg Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) Evo vs 'dinjo, posle duge muke pošto je praslin nabacao 16 jebenih kategarija A u pitanju je naša slaba karika i realno duplo gori igrač od matića. Znači poenta je da zadnji vezni top ekipa dominiraju u ovim kategorijama jer naravno da zadnji vezni top ekipa dominiraju u ovim kategorijama Edited September 19, 2017 by Ruxin Link to comment
kipo Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Fernandinjo uopšte nije loš igrač, naprotiv. Pep ga možda ne koristi kako treba ali daleko od lošeg igrača. Mrzi me, ali sumnjam da trenutno postoji bolji zadnji vezni u ligi i po statistici i po partijama.Što i dalje ne menja da je ona prva slika glupost Nije glupost, govori da je odlično pojačanje za Utd :0.6: Link to comment
ArleKino Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 Meni od ove price sa Lukakuovim kurcem najjaca popratna slika na Guardianu koja izgleda kao da Lukaku rukama pokazuje koliko je to 24 inca. :D Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Ta neka fernandinjova nije lošost je otprilike rang liverpula, nama ipak tu treba malo veća klasa. -_- To je sad glavna rupa u prvom timu (fali i jedan štoper, ali ne mora da bude prvotimac) Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Speaking of lošost Liverpula, Ox za sada igra kao da je sam na terenu, iznenadi se kad iskrsne neko u plavom i odnese mu loptu. Gruja dosta dobar na poziciji desetke, da ga ne ureknem. Link to comment
radnik Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Kako dobar kad mu je svaka lopta iz prve nazad? Ne gresi, ali mora malo da se okrene ka golu. Link to comment
Calavera Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 stvarno malo preteruje s pasom iz prve, ali bar se dobro krece. Link to comment
Weenie Pooh Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Uzeo im je loptu jedno pet-šest puta do sada, novi Matić u najavi :P Lester baš loš za sada. Link to comment
Ivo Petović Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Speaking of lošost Liverpula, Ox za sada igra kao da je sam na terenu, iznenadi se kad iskrsne neko u plavom i odnese mu loptu. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) Šta znam, meni deluje kao adekvatna zamena za ajbaru Edited September 19, 2017 by Ruxin Link to comment
Recommended Posts