jiraiya Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 kolko se muče da nadju napadača, sve žive ponude odbijene
Mercuzzio Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 (edited) Everton je u Tottenham 2013/14 modu Edited July 4, 2017 by Mercuzzio
Jean-Luc Picard Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 kolko se muče da nadju napadača, sve žive ponude odbijene :( Počinjem da verujem da postoji nešto nedostupno javnosti a poznato među igračima, što nas čini nepodobnom destinacijom.
ArleKino Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Lacazette na ljekarskom u Arsenalu. Bio bi simpatican "pun" da ga obuku u dres "JVC".
Ivo Petović Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Daklem, od napadača imamo Lakazeta, Danišu i, vazda prisutnog, Olivijea. Koji će nam svi oni, pojma nemam. Planira li senilni starac neko pojačanje na mestu talentovanog Remzija?
MiddleClass Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 "City je velika momčad i veliki klub. No da bi dostigao nivo Barcelone, Reala, Bayerna ili Juventusa potrebno je jako puno vremena. To je vrlo komplicirano, trebat će nam deset godina", rekao je Pep. Potrosio 300 miliona i trazi jos 10 godina...
MancMellow Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Imaju oni prvo da stignu Evrerton. Pa onda polako...
ArleKino Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Daklem, od napadača imamo Lakazeta, Danišu i, vazda prisutnog, Olivijea. Koji će nam svi oni, pojma nemam. Planira li senilni starac neko pojačanje na mestu talentovanog Remzija? Imamo jos uvijek i Walcotta i Pereza. Stos je u tome sto: 1) Welbeck ima bogat medicinski i siromasan golgeterski karton, 2) Arsenal ima najmanje 29 sluzbenih utakmica u 2017.godini (21 u ligi, 6 u EL, CS, Liga-kup), vecu sansu da ce se igrati Evropa i do kasne faze (polufinale/finale) gdje postoji jos jedna nokaut-faza u odnosu na CL, sto znaci da je moguce da se igra i cca 60 utakmica naredne sezone (recimo, 38 u ligi, 1 CS, 3 u Liga-kupu, 14 u Evropi, 4 u FA Kupu), 3) ozljede nas prate iz godine u godinu. Sto se Ramba tice, on je sigurica za iducu sezonu, posebno sa Cazorlom koji je najvjerovatnije za sva vremena izgubljen za Arsenal (novi set-back). Ja bih volio Goretzku, on se spominjao u zadnje vrijeme kao opcija, a mislim da bismo dobili bas super-pojacanje.
cvrlle Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Ja bih volio Goretzku, on se spominjao u zadnje vrijeme kao opcija, a mislim da bismo dobili bas super-pojacanje. eh ko ne bi voleo leona. mada, nesto sam ja citao da njega ceka minhen iduceg leta
ArleKino Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 eh ko ne bi voleo leona. mada, nesto sam ja citao da njega ceka minhen iduceg leta Demantovao je da je to sredjeno mada... Ako si covjek, ne mozes izbjeci smrt, a ako si vrhunski njemacki fudbaler, ne mozes izbjeci Bayern. Jebi ga.
MancMellow Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Mada za ovo prvo mozda jednom i pronadju neko resenje.
Recommended Posts