borris_ Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Колико и Клоп. Ту су им шансе... Wenger je jos jedno veliko ime u fr i na tu svoju reputaciju zeli da ga dovede. Ovdje pise da Kylian zeli jednog dana da zaigra za Real (ili Barcelonu) ali prije nego sto predje kod njih sasvim je moguce da ode da se kali u Arsenal. Klop nikad nije bio alternativa. Monaco/Real/Barcelona/Arsenal/PSG (moja zelja :) )
cvrlle Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Klop nikad nije bio alternativa. Monaco/Real/Barcelona/Arsenal/PSG (moja zelja :) ) nije govoreno o alternativi vec o sansama da pomenuti mbappe zaigra za liverpul i arsenal. a ova dva engleska velikana imaju podjednake sanse da ga dovedu kao sto to recimo to rudar iz pljvalja a i jos neki klubovi koje si ti ovde pobrojao. ne znam koji je tvoj izvor ali svakakve budalastine mozes da procitas danas na netu. mali ce zavrsiti u realu pre ili kasnije.
radnik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 rudar iz pljvalja de bas njih nadje :) oni bi jedini mozda i mogli, nije da nema pljevljaka sa parama :P
borris_ Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 nije govoreno o alternativi vec o sansama da pomenuti mbappe zaigra za liverpul i arsenal. a ova dva engleska velikana imaju podjednake sanse da ga dovedu kao sto to recimo to rudar iz pljvalja a i jos neki klubovi koje si ti ovde pobrojao. ne znam koji je tvoj izvor ali svakakve budalastine mozes da procitas danas na netu. mali ce zavrsiti u realu pre ili kasnije. Mali ce zavrsiti u Realu/Barceloni jednog dana, to je sigurno. Prije toga Wenger ima najvece sanse da ga pokupi u engleskoj. Zna se gdje fr igraci najcesce idu u englesku a i Wenger je tu.
porucnik vasic Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Е Црвле, то је пример колико је Херцеговац тврдоглав...упро као бик и не пушта.
crtamOrasi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Desni bek ili jedan od dvojice u pivot paru, u Monacu onaj sa vise slobode. Ako samo zajebavas dabobda ti crko lajvskor.
MiddleClass Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Cek, sta ce mu desni pored zivog maga fudbala Valensije? Valjda lijevi treba dje je pokojni Sou?
crtamOrasi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Pa kog levog dovesti, svi bolji od Shawa su vec uhlebljeni. Pardon, Mendy nije. Drugi na koga United moze da potrosi neukusno mnogo para mi ne pada na pamet.
MiddleClass Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Monakov lijevi bek? Najjace da nema lijevog beka argentinska, brazilska, francuska repka itd.
John Coltrane Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Jeremija preti da dobije svoj topic odmah do Pevcevog.
radnik Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 imas mustuluk :D da 'nas' sluzi kao sto je sluzio Romu.
Recommended Posts