Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

U vrijeme kad je Rafa osvojio EL, ista nije donosila plasman u CL. Tu je razlika u odnosu na proslosezonsko Unitedovo osvajanje EL i zato je United imao bolju sezonu od Cityja.

Tottenham od dolaska Pochettina ima impresivan rezultatski napredak i nijedan trofej. Valja reci i da je zadnji igrac kojeg su kupili Sissoko od 30 milki. Super je fazon da kad Tottenham ne kupuje igrace zbog gradnje stadiona to mediji pozdravljaju jer, eto, to je razumna politika, a kad je Arsene radio istu stvar u vrijeme manje TV-novca, bio je najgori jer ne trosi pare. :D

EL je i dalje EL, donosilo ne donosilo. Selta koja kontam ima najveći budžet od ovih timova sa kojima su igrali do finala cenim da je negde na tipa 75-80M evra, što mu dođe oko 80% Pogbe. Ovaj put je EL ozbiljno shvaćena, možda zato i što je Murinjo procenio da od četvrtog mesta nema ništa, sledstveno tome mnogo se angažovanije odigrala. To i dalje dotično takmičenje ne čini ništa boljim po meni. Mislim trofej je trofej, ali za klub kalibra Junajteda jedino što se iz toga može zaključiti je da prethodne godine nisu bili dovoljno dobri da bi igrali CL, ništa drugo...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Da li to sudija procenjuje ili naknadno gledanje snimka ?

naknadno, niko ne može u toku utakmice da ti odredi koliku ćeš kaznu da dobiješ...

samo ne znam zašto se to sad provlači kad je odluka doneta još pre dva meseca (lupam) i to mislim da je sve službeno još tad potvrdjeno

Posted (edited)

naknadno, niko ne može u toku utakmice da ti odredi koliku ćeš kaznu da dobiješ...

narocito ostrvske tragikomicne sudije

VVD se verovatno odjavio iz So'ton-a

Edited by cvrlle
Posted

U vrijeme kad je Rafa osvojio EL, ista nije donosila plasman u CL. Tu je razlika u odnosu na proslosezonsko Unitedovo osvajanje EL i zato je United imao bolju sezonu od Cityja.

Tottenham od dolaska Pochettina ima impresivan rezultatski napredak i nijedan trofej. Valja reci i da je zadnji igrac kojeg su kupili Sissoko od 30 milki. Super je fazon da kad Tottenham ne kupuje igrace zbog gradnje stadiona to mediji pozdravljaju jer, eto, to je razumna politika, a kad je Arsene radio istu stvar u vrijeme manje TV-novca, bio je najgori jer ne trosi pare. :D

Pa pljuvaće i Tottenham ako krenu loši rezultati.

Da vidiš koja je panika i depresija na forumima Totenhemovih navijača.

Posted

narocito ostrvske tragikomicne sudije

ne znam šta da kažem na to

u nekim trenucima mi dodje da ne pratim prem više

Posted (edited)

5fnddwe5vzbz.jpg

Dabogda stipse nikad nista ne osvojile!

Edited by MiddleClass
Posted

Osvojice pehar za 0 ulozenih dinara.

Posted

Taj vredi kao tri skuplja.

Nego, 

“@jk_rowling hi. Can I speak to you please” – budding novelist Louis Saha reaches out to the Harry Potter author. Expecto Patronum!

Posted

Taj vredi kao tri skuplja.

Nego, 

"Harry Potter and the Prisoner of the Craven Cottage" u najavi.

Posted

Matic u startnoj protiv Sampdorije.

Posted

Pa pljuvaće i Tottenham ako krenu loši rezultati.

Da vidiš koja je panika i depresija na forumima Totenhemovih navijača.

Ne znam, meni se to što totenhem radi sviđa... Ja bih voleo da ove godine budu prvaci (ako Klopovi invalidi ne budu sposobni, naravno)...

Posted (edited)

Ne znam, meni se to što totenhem radi sviđa... Ja bih voleo da ove godine budu prvaci (ako Klopovi invalidi ne budu sposobni, naravno)...

Meni je isto super.

Ja bih bio zadovoljan da se u naredne 3-4 godine uzme titula. Ove sezone, sa sve kletvom Vemblija, četvrto mesto je skroz OK.

Što se ovog prelaznog roka tiče, dovesti 2-3 mlada igrača do 20m + Barkley bi bio dobar prelazni rok.

Edited by Mercuzzio
Posted

Matic u startnoj protiv Sampdorije.

:naughty:  :naughty:  Sasvim potpuno sasvim odličan debi 

Posted (edited)

Izdominirao Matinjo na sredini.

Podsetio me je na jednog lika koji je sa nama igrao fudbal godinama. Bio je krakat, imao dobru anticipaciju, sve je sekao i otimao. Zvali smo ga pecaljka. :)

Edited by Mil@n
Posted

Smoling je tragedija veceras.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...