levi Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Levy ne tako davno su bacali pare od Balea na balvana Soldada
Прслин Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Један је маг у Тотенхему, а тај је довео све те играче, плус Покетина. Успео је чак да заваља и кранове којима гради нови стадион за већу кинту него што их је купио јер је у међувремену дошло до грађевинарског бума у Лондону.
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Za sada u prelaznom Tote kupio 0 igrača. Ili što bi rekao kyle walker - Sometimes we just didn't have that little bit of edge Ali nemoj da te čudi to klanjanje luzerskoj politici kluba, ppp jbg
kipo Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 ko 1 pogba +1000 nema šta. Još veća fora s apgrejdom grafike kad rasprodaju ovo arapima i dr
MancMellow Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Mauricio Pochettino fears Tottenham will not be able to challenge for the Premier League title unless he makes signings who can force Harry Kane, Dele Alli and other key players to raise their games.
copkillah Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Uspeh dolazi u mnogim formama da je navijač bilo kog tima izgovorio ovo pre pet godina, navijači Junajteda bi mu se smejali i nahranili bi ga .. čime god... kako se vremena menjaju
MancMellow Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 da je navijač bilo kog tima izgovorio ovo pre pet godina, navijači Junajteda bi mu se smejali i nahranili bi ga .. čime god... kako se vremena menjaju To je doduše tačno. No, svejedno, i na ovo je malo čudno poseravati se sa trećim mestom i ničim više iza sebe.
Deco Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 To je doduše tačno. No, svejedno, i na ovo je malo čudno poseravati se sa trećim mestom i ničim više iza sebe. Ja primetio u svom okruženju da je nekolicina fanova MU odjednom ozbiljno shvatilo LE sad kad su je osvojili. Bilo mi glupo da im citiram šta su pričali o Rafi u Čelziju i Ligi Evrope u sezoni 2012/13. Mislim da se ne lažemo, u pitanju je takmičenje gde bi bila apsolutna bruka da bilo koji od AAA klubova koji se spletom okolnosti u istoj našao ne osvoji na kraju.
MancMellow Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ja primetio u svom okruženju da je nekolicina fanova MU odjednom ozbiljno shvatilo LE sad kad su je osvojili. Bilo mi glupo da im citiram šta su pričali o Rafi u Čelziju i Ligi Evrope u sezoni 2012/13. Mislim da se ne lažemo, u pitanju je takmičenje gde bi bila apsolutna bruka da bilo koji od AAA klubova koji se spletom okolnosti u istoj našao ne osvoji na kraju. Ma sve je to ok, samo stavljam u 1 kontekst prošle sezone i konkretna dva kluba.
radisa Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 To je doduše tačno. No, svejedno, i na ovo je malo čudno poseravati se sa trećim mestom i ničim više iza sebe. Uzeli su kup rezervnih timova, zar ne? Edit: Sorry, to je uzeo UTD... Pa onda stvarno, nisu ništa uzeli...
Deco Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Meni deluje da se nijedan ni drugi nisu baš proslavili, evo sad ide nova sezona pa će biti prilike za popravni.
MancMellow Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Meni deluje da se nijedan ni drugi nisu baš proslavili pa nisu, naravno
ArleKino Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 U vrijeme kad je Rafa osvojio EL, ista nije donosila plasman u CL. Tu je razlika u odnosu na proslosezonsko Unitedovo osvajanje EL i zato je United imao bolju sezonu od Cityja. Tottenham od dolaska Pochettina ima impresivan rezultatski napredak i nijedan trofej. Valja reci i da je zadnji igrac kojeg su kupili Sissoko od 30 milki. Super je fazon da kad Tottenham ne kupuje igrace zbog gradnje stadiona to mediji pozdravljaju jer, eto, to je razumna politika, a kad je Arsene radio istu stvar u vrijeme manje TV-novca, bio je najgori jer ne trosi pare. :D
Recommended Posts