copkillah Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Zbunilo te je to što je Arle objavio, bio bi za nijansu uzbuđeniji da je AFC, čini mi se
porucnik vasic Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Лепо и на време. Још гоша и то је то. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) Aha, čim se zavrckalo Šakirom iz Gnjilana, odmah im je dosta i 50 miliona za Fekira? Nadam se da nisam u pravu i da neće biti kataklizmični krkljanac na sredini sledeće sezone I da neće prodati Manea I da neće prodati Salaha I da se neće još neko ozbiljno povrediti tokom SP Edited June 7, 2018 by Weenie Pooh
number_9 Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Ne pamtim kad smo doveli dva ozbiljna pojačanja ovako rano. Još golman i neki rezervni napadač i ja sam prezadovoljan.Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Weenie Pooh Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Što ste takvi, ostavljate me da budem jedina LFC #baba na ovom forumu Gde je Ruxi da vam izbuši malo taj konzumerski entuzijazam...
cvrlle Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 3 minutes ago, number_9 said: Još golman i da nikog bitnog ne prodju i ja sam prezadovoljan. 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Gde je Ruxi da vam izbuši malo taj konzumerski entuzijazam... malo je Ruxi. mora i brat middlara da se prikljuci. ipak njih dvojica cine strucnjacki konzilijum i ne idu jedan bez drugoga a i ti bi uini mogo da das jos malo vise od sebe. malo si se nesto zabrinuo. tek u 3-4 stavke sta je to za tebe...
Weenie Pooh Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Pa izlučio sam sav svoj patos preemptivno, kad je krenula priča o tome da bi mogli da stignu Fabinho, Keita, i Fekir istovremeno da zamene 1 Emre Cana. Znači ne bih da se ponavljam previše, čekam da kupe još Cillessena za 35 miliona.
ArleKino Posted June 7, 2018 Author Posted June 7, 2018 Trivia: Ferguson je hodao sa Alexander-The-Great-Arnold-Schwarzeneggerovom babom. Njegova prva ozbiljna djevojka.
cvrlle Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 fekir ce izvodjenje prekida podici na jedan novi nivo 7 minutes ago, Weenie Pooh said: kad je krenula priča o tome da bi mogli da stignu Fabinho, Keita, i Fekir istovremeno da zamene 1 Emre Cana. dobro nije bas samo cana. i coutinhovo mesto je ostalo upraznjeno. tako da ako gledamo tako imam 3 za 2. dobra stvar je sto nam fekir donosi, pored te prekopotrebne kreativnosti, ozbiljno poboljsanje u prekidima. nadam se da ce biti pun pogodak!
Weenie Pooh Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Ostalo upražnjeno kad se Ox povredio, misliš? Trenutno za tri pozicije na sredini konkuriše devet seniora: Henderson, Milner, Wijnaldum, Ox-Chamberlain, Lallana, Fabinho, Keita, Fekir, plus Marko fucking Grujić. Čak i ako odmah u startu otpišemo mučeno Srpče ni krivo ni dužno, ostaje ogromna gužva. I da, znam da neki od njih mogu da igraju i u napadu, ali tamo će biti još manje mesta da se probiju u prvu postavu.
Recommended Posts