Lancia Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 2 minutes ago, cvrlle said: @Majo reklo bi se da je pre do thibaut-a. izgleda njemu vise ne valja chelsea znam, zezam malo 189. sve sve, ali kad sam cuo da jedan od Emerovih kandidata za golmana Arsenala Sergio Rico kakav je to pacer.
copkillah Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 27 minutes ago, Majo said: znam, zezam malo 189. sve sve, ali kad sam cuo da jedan od Emerovih kandidata za golmana Arsenala Sergio Rico kakav je to pacer. Hej, mediji provlače Cilesena u kontekstu Liverpula, pa ti vidi
Lancia Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 4 minutes ago, copkillah said: Hej, mediji provlače Cilesena u kontekstu Liverpula, pa ti vidi pa sta da vidim, realno je greh da tako dobar golman greje klupu. i u Barsi su vec svesni toga.
kipo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Roman ce da digne sidro ako mu ne date vizu a ako mu se digne bas upropastice klub prilicno (nije da ne rade to vec godinu). Najgori scenario da rasproda igrace u bescenje da uzme kintu.
Прслин Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Јаја у Гардијану у једној јединој реченици објаснио да је магични разломак за откривање расизма 5/11 и потврдио своју оданост тортама: "...the day he will line up a team in which we find five Africans, not naturalised, I promise I will send him a cake.”
Lancia Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Bilo dogovoreno da Mane dodje u Real, po izricitoj zelji Zidana, ali ode Alzirac u Katar za 200 miliona i propade dil.
cvrlle Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) upravo dogovoren fred @Jeremija a ti kacis lichtsteinera ovo visit rwanda na arsenalovim dresovima kao pozivnica za yayu koji se nabacuje, preko svog menadzera, posrnulim engleskim velikanima. Edited June 5, 2018 by cvrlle
Jeremija Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Just now, cvrlle said: upravo dogovoren fred @Jeremija a ti kacis lichtsteinera ovo visit rwandana arsenalovim dresovima kao pozivnica za yayu koji se nabacuje, preko svog menadzera, engleskim velikanima. Znaš ti dobro zašto... Mada, biće i on...
ArleKino Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Lichtsteiner je odlična prinova, taman da Bellerin ne pregori/ne jede govna jer nema back-upa. Fali malo tih inglourious basterds u Arsenalu, sa Sokratisom i Fellainijem (mada od njega nema ništa) bismo imali malo više fajtera na terenu.
MiddleClass Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 7 hours ago, Majo said: Bilo dogovoreno da Mane dodje u Real, po izricitoj zelji Zidana, ali ode Alzirac u Katar za 200 miliona i propade dil. Dobar je Mane, ali nije toliko dobar.
cvrlle Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 4 minutes ago, MiddleClass said: Dobar je Mane, ali nije toliko dobar. +1 nije bas kesa
John Coltrane Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 (edited) Jel ovo sponzor Arsenalu Ruanda? To moraju da vrate Britancima onu pomoc sto primaju?! edit: Na vest o dovodjenju Freda ide i link Boys from Brasil: Anderson, Kleberson, Posebon, Fabio... Edited June 5, 2018 by John Coltrane
Recommended Posts