Jump to content
IGNORED

Kupovina novog automobila u Srbiji

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, radisa said:

Stigao RAV4... :D

skloni registraciju

Posted

zato je i uzo beli da se ne vide tragovi od ključa. 

fina garsonjera nema šta. 

Posted
skloni registraciju
Mislio sam da se ne vidi, ali...
I kapiju vile...
Kontejner, ne vila... :(
zato je i uzo beli da se ne vide tragovi od ključa. 

fina garsonjera nema šta. 
uzeo beli jer je jeftoniji, a za boju me briga...
Posted

cestitam, beli ce manje da se greje na suncu :dry:

Posted
On ‎3‎.‎9‎.‎2018‎. at 20:47, kud u maglu Simoviću said:

ja sam prisustvovao jednoj prilično neprijatnoj sceni u njihovom servisu

gde jedan mali, ćelavi, nabijeni stokilaš iz g klase jebava majke svima redom zbog auta za koji je dao 90ak k€ i dolazi malo malo

Ja nikad ne idem u mercedesov servis. Nemam scime.

Posted

Lepa kolica, da te dobro sluze, a za par godina da obnovis flotu :)

Posted (edited)

stigla beba :D javi kakav je....

da nisam emotivno vezana za svoj auto uzela bih u razmatranje rav4 i jos neke crossovere aka suvs

Edited by mustang
Posted
10 minutes ago, renne said:

suvovi, krosoveri su zakon

osim sto su svi crossovers suv ali nisu svi suvs crossover. moja mazda, ovaj rav4, highlander, escapes itd su sve crossovers. nisan pathfinder je suv ali makreting je cudo. 

mislim da ce u buducnosti svi voziti crossovers i da je putnickom automobilu odzvonilo. postace classic. 

Posted
5 hours ago, mustang said:

mislim da ce u buducnosti svi voziti crossovers i da je putnickom automobilu odzvonilo. postace classic. 

Nisam siguran, ljudi ne vole da voze velike automobile baš toliko, teži su, zahtevaju jače motore za normalniji rad, više mesta iskaju za parking, i voziti to po gradu uglavnom npr je bespotrebno cimanje. 

Posted (edited)
1 hour ago, Mil@n said:

Nisam siguran, ljudi ne vole da voze velike automobile baš toliko, teži su, zahtevaju jače motore za normalniji rad, više mesta iskaju za parking, i voziti to po gradu uglavnom npr je bespotrebno cimanje. 

to kinezi i patuljci :)

zavisi koji. na primer nisam altima je duza od pola crossovera. vise je razlika u visini nego u sirini i duzini

ja kad udjem u manji auto em me fobija uhvati od malog prostora em nemam meru za brzinu. u sedanu ti si manje oprezan jer je stabilniji

Edited by mustang
Posted (edited)

Pa Kinezi baš vole velike automobile, mnogi evropski modeli u Kineskoj varijanti imaju 10ak centimetara više.

Ne sumnjam da će još rasti popularnost SUV modela, ali teško da će ikad dobra limizina ili hečbek (posebno u Evropi) izaći iz mode.

Edited by mraki