Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ben spasao Radnicki od katastrofe.  Masio zicere, blokirao suteve svojih igraca koji su isli u gol.  Ben je dobar igrac ali koncentracija u zavrsnici nikakva.

Posted

Radnički treba izbaciti iz lige jer imaju igrača kojem na dresu piše Munja.

Posted

Munja, Recko, Cicko, Caki,... kao da su skupljali igrace po Jatagan-mali.  Radnicki nema los tim.  U poredjenju sa proslonedeljnim Derbijem, Radnicki je izgledao bolje i napravio vise prilika za gol nego Partizan.

Posted

Gde ste vi skupljali igrace? Pola tim nislije ovaj na arenu 20x puta reko "ovaj rodjeni nislija".

Posted

Mi smo ponosni na nase Nislije, pogotovo Piksija i Ramba... nema potrebe za svadjama :D

Posted

Koji mamlazi na Areni nisu dali na kraju reprizu golova??? Nisam stigao da gledam i uhvatim kraj kad ono izjava Milojevica i cao.

Posted (edited)
6 minutes ago, Redrooster said:

Gde ste vi skupljali igrace? Pola tim nislije ovaj na arenu 20x puta reko "ovaj rodjeni nislija".

Ja to iz miloste, a vi se vredjate.  Za Nis sam vezan jer su moji tamo ziveli pre i za vreme rata (2. svetskog).  Toponimi kao Jatagan-mala, Najlon-basta, Bara-Venecija, ... su tipicni za varosi u jugoistocnoj i juznoj Srbiji i bude kod mene lepe uspomene na detinjstvo i mladost.

Edited by Dimitrije
Posted

Nista lose nisam mislio samo iznosim cinjenice, a da ima munja ima...

Posted
9 minutes ago, Milosh76 said:

Mi smo ponosni na nase Nislije, pogotovo Piksija i Ramba... nema potrebe za svadjama :D

Рамбо није Нишлија, рођен у Мајданпеку.

Честитке на заслуженој победи.

Posted

Знам одакле је дошао, али није Нишлија. Онда и Павков дође Нишлија по тој логици... ;)

Posted
42 minutes ago, harper said:

Odbrana Radnickog je smehotresna, mogli smo deset komada da damo.

ovoeistina

Posted

Jos dve pobede (osim ako Partizan ne posren protiv Cukarickog ili Radnickog) do titule.  Podseca na Miljanovo vreme kada je Zvezda nekoliko kola pre kraja prvenstva osvojala titulu, poslala prvotimce na odmor i odigrala ostatak prvenstva sa drugim timom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...