Apollo Creed Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=31&nav_id=1353540 Ocenite šanse naše žalbe bazirane na prezumpciji nevinosti? a) 0% b) 0% c) 0%
Bright Billy Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 i ne veruj im rile prelazi u spartu... U ovim trenucima Mihailo Ristić obavlja lekarske preglede u Pragu, posle čega će ozvaničiti saradnju sa Spartom. Očekuje se da uskoro na istom mestu bude i Gelor Kanga. Njih dvojica, kao i rumunski čuvar mreže Florin Nica u naredna tri sata će biti predstavljeni u novom klubu.
MiddleClass Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Plavsic, Risic i Kanga... znaju Cesi ko ima pobjednicki menatlitet. Edited January 31, 2018 by MiddleClass Gazi!
Dimitrije Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Rile je bio najbolji na terenu u utakmici Krasnodar-Zvezda, i od tada nista. Dobro je sto je otisao u drugi klub. Mogao je i u Zvezdu da se vrati sada kada nema vise Kange.
Milosh76 Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Sutra se odlucuje o zalbi... Pa neka je sa srecom?
Apollo Creed Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 20 minutes ago, Milosh76 said: Sutra se odlucuje o zalbi... Pa neka je sa srecom?
tangodelta Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 2 hours ago, porucnik vasic said: Пусти ти Тојоту Танго, ја сам те питао друге ствари. Знаш ли или не знаш? Sent from my iPhone using Tapatalk Znam da Gazprom CZ daje 4-4.5m eura, a da je prethodni davao cca 10x manje, te zaključujem da deal nema ekonomske logike. Negde grešim?
teacher Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 7 minutes ago, tangodelta said: Znam da Gazprom CZ daje 4-4.5m eura, a da je prethodni davao cca 10x manje, te zaključujem da deal nema ekonomske logike. Negde grešim? jesi ti ekonomista, alo? gazprom mora da se takmiči na vrlo konkurentnom tržištu naftnih derivata, gde nema monopola, dok su tojotine automobile svi i ovako morali da kupuju...
porucnik vasic Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 1 hour ago, tangodelta said: Znam da Gazprom CZ daje 4-4.5m eura, a da je prethodni davao cca 10x manje, te zaključujem da deal nema ekonomske logike. Negde grešim? Значи не знаш колико вреде те кампање, из тога не можеш да закључиш да је претходни споразум о рекламирању био исправан или није. Твој закључак је одатле нагађање које врло вероватно јесте погрешно.
tangodelta Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Значи не знаш колико вреде те кампање, из тога не можеш да закључиш да је претходни споразум о рекламирању био исправан или није. Твој закључак је одатле нагађање које врло вероватно јесте погрешно. Partizan dobija od sponzora ~1.3m eura, Hajduk oko 1m (od glavnog sponzora na dresu oko 0.5m eura), GNK ni nema glavnog sponzora.Kolika je realna cifra koju CZ može da dobije ćemo videti kad Gazprom ne bude više bio sponzor, kad bude morala da traži novog na tržištu. Neću imati problem da se pospem pepelom ukoliko nađe sponzora koji bude bio spreman da odvoji i pola ovog iznosa.Takođe sam spreman da pročitam i tvoje viđenje ovog posla
Recommended Posts