Dimitrije Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 Sto se ti sekiras za klupske finansije? Nisi na klupskim jaslama. Dzaba namirene finansije ako treba da ponovo gledamo imitaciju fudbala i propagiranje anti-fudbala koje smo gledali vise od 20 godina. Konacno se u Zvezdi igra dobar fudbal; napravljen je dobar tim i postizu se dobri rezultati. Da zbog finansija sve to propadne, pogotovo sto se ni ne zna gde i kome taj novac ide u dzep? Hvala, ali ja bih da gledam dobre igrace, dobar fudbal i dobre rezultate bar jos pola sezone. Od toga moze da se zaradi. Nista se ne isplati kao uspeh i u finasijskom, i u sportskom i u pogedu ugleda i prestiza.
gervasius twinkleminkleson Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Šteta. Al jebiga, šta je tu je. Nadam se da će makar Boakye ostati do ljeta.
FPLS Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Koliko je Pesic nemocan protiv nejsl timova, tuga.
gervasius twinkleminkleson Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Pa dao je gol prije 2 dana.
Jozef K. Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Našta smo ličili?Šteta što ostajemo bez najboljeg igrača.
roux senyurt Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 3 minutes ago, Jozef K. said: Našta smo ličili? Šteta što ostajemo bez najboljeg igrača. na tim bez kange i bocka.
roux senyurt Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Just now, Jozef K. said: Bez vica i bezopasno? tako nekako. bice zajebano bez ove dvojice izvan okvira domace lige.
James Marshall Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Treba malo smanjiti to loženje na igru u Evropi, napravljen je najveći uspjeh nakon dugo dugo vremena, počelo se od najnižeg stepenika i ostvaren je kvantni skok, treba da se igra protiv redovnog učesnika LŠ i mi sad kao "šteta što ide Kanga, taman smo se nameračili da kroz LE dođemo do LŠ". Jbg, mora i klub od nečega da živi, male su pare u ovim današnjim vremenima, ali bolje i male nego nikakve na ljeto a realno, potreba za Kangom je u tih 1 do par utakmica u Evropi. Plus je on odavno počeo pokazivati žešću kurcobolju, kad ne primi platu odjednom ga nešto zaboli, ne trenira, koliko vidim neće niko ni u svlačionici zaplakati za njim... Kažem, kad je već odlučio da ode, bolje onda uzeti nešto za njega, a ako ne možemo održati ovu prednost u JSL bez njega, onda nam sve priče o treneru i sistemu padaju u vodu. I veći klubovi uzimaju šta im se daje za veće igrače 6 mjeseci prije isteka ugovora, a kamoli bijeda sirotinja kao što smo mi.
gervasius twinkleminkleson Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Jes, pošto postoji samo osvajanje EL kao opcija i potpuno zanemarivanje. Klub ako mora da proda mora, ali dozvolićeš da mi je draže ostati bez miliona ili koliko već će dobiti za njega i imati više šanse da se napravi još veći uspjeh, kakav ćemo ionako vjerovatno čekati još 25 godina
Deco Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Jel se uopšte planira neka direktna zamena za Kangu ili će i to da se krpi iz postojećeg sastava?
levi Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 bilo je planirano ali sad valjda više nema vremenaSent from my SM-G935F using Tapatalk
Mil@n Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 1 hour ago, James Marshall said: Treba malo smanjiti to loženje na igru u Evropi, napravljen je najveći uspjeh nakon dugo dugo vremena, počelo se od najnižeg stepenika i ostvaren je kvantni skok, treba da se igra protiv redovnog učesnika LŠ i mi sad kao "šteta što ide Kanga, taman smo se nameračili da kroz LE dođemo do LŠ". Jbg, mora i klub od nečega da živi, male su pare u ovim današnjim vremenima, ali bolje i male nego nikakve na ljeto a realno, potreba za Kangom je u tih 1 do par utakmica u Evropi. Plus je on odavno počeo pokazivati žešću kurcobolju, kad ne primi platu odjednom ga nešto zaboli, ne trenira, koliko vidim neće niko ni u svlačionici zaplakati za njim... Kažem, kad je već odlučio da ode, bolje onda uzeti nešto za njega, a ako ne možemo održati ovu prednost u JSL bez njega, onda nam sve priče o treneru i sistemu padaju u vodu. I veći klubovi uzimaju šta im se daje za veće igrače 6 mjeseci prije isteka ugovora, a kamoli bijeda sirotinja kao što smo mi. +1, doviđenja Kanzi™ i hvala mu na svemu. Neće ga uopšte biti /toliko/ teško zameniti.
Recommended Posts