Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Sto se ti sekiras za klupske finansije?  Nisi na klupskim jaslama.  Dzaba namirene finansije ako treba da ponovo gledamo imitaciju fudbala i propagiranje anti-fudbala koje smo gledali vise od 20 godina.  Konacno se u Zvezdi igra dobar fudbal; napravljen je dobar tim i postizu se dobri rezultati.  Da zbog finansija sve to propadne, pogotovo sto se ni ne zna gde i kome taj novac ide u dzep?  Hvala, ali ja bih da gledam dobre igrace, dobar fudbal i dobre rezultate bar jos pola sezone.  Od toga moze da se zaradi.  Nista se ne isplati kao uspeh i u finasijskom, i u sportskom i u  pogedu ugleda i prestiza.

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oде Канга у Спарту. 

Posted

Šteta. Al jebiga, šta je tu je. Nadam se da će makar Boakye ostati do ljeta.

Posted

Koliko je Pesic nemocan protiv nejsl timova, tuga.

Posted

Pa dao je gol prije 2 dana.

Posted

Našta smo ličili?

Šteta što ostajemo bez najboljeg igrača.

Posted
3 minutes ago, Jozef K. said:

Našta smo ličili?

Šteta što ostajemo bez najboljeg igrača.

na tim bez kange i bocka.

Posted
Just now, Jozef K. said:

Bez vica i bezopasno?

tako nekako. bice zajebano bez ove dvojice izvan okvira domace lige.

Posted

Treba malo smanjiti to loženje na igru u Evropi, napravljen je najveći uspjeh nakon dugo dugo vremena, počelo se od najnižeg stepenika i ostvaren je kvantni skok, treba da se igra protiv redovnog učesnika LŠ i mi sad kao "šteta što ide Kanga, taman smo se nameračili da kroz LE dođemo do LŠ". Jbg, mora i klub od nečega da živi, male su pare u ovim današnjim vremenima, ali bolje i male nego nikakve na ljeto a realno, potreba za Kangom je u tih 1 do par utakmica u Evropi. Plus je on odavno počeo pokazivati žešću kurcobolju, kad ne primi platu odjednom ga nešto zaboli, ne trenira, koliko vidim neće niko ni u svlačionici zaplakati za njim... Kažem, kad je već odlučio da ode, bolje onda uzeti nešto za njega, a ako ne možemo održati ovu prednost u JSL bez njega, onda nam sve priče o treneru i sistemu padaju u vodu. I veći klubovi uzimaju šta im se daje za veće igrače 6 mjeseci prije isteka ugovora, a kamoli bijeda sirotinja kao što smo mi. 

Posted

Jes, pošto postoji samo osvajanje EL kao opcija i potpuno zanemarivanje.

Klub ako mora da proda mora, ali dozvolićeš da mi je draže ostati bez miliona ili koliko već će dobiti za njega i imati više šanse da se napravi još veći uspjeh, kakav ćemo ionako vjerovatno čekati još 25 godina

Posted

Jel se uopšte planira neka direktna zamena za Kangu ili će i to da se krpi iz postojećeg sastava?

Posted

bilo je planirano ali sad valjda više nema vremena

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Treba malo smanjiti to loženje na igru u Evropi, napravljen je najveći uspjeh nakon dugo dugo vremena, počelo se od najnižeg stepenika i ostvaren je kvantni skok, treba da se igra protiv redovnog učesnika LŠ i mi sad kao "šteta što ide Kanga, taman smo se nameračili da kroz LE dođemo do LŠ". Jbg, mora i klub od nečega da živi, male su pare u ovim današnjim vremenima, ali bolje i male nego nikakve na ljeto a realno, potreba za Kangom je u tih 1 do par utakmica u Evropi. Plus je on odavno počeo pokazivati žešću kurcobolju, kad ne primi platu odjednom ga nešto zaboli, ne trenira, koliko vidim neće niko ni u svlačionici zaplakati za njim... Kažem, kad je već odlučio da ode, bolje onda uzeti nešto za njega, a ako ne možemo održati ovu prednost u JSL bez njega, onda nam sve priče o treneru i sistemu padaju u vodu. I veći klubovi uzimaju šta im se daje za veće igrače 6 mjeseci prije isteka ugovora, a kamoli bijeda sirotinja kao što smo mi. 

+1, doviđenja Kanzi™ i hvala mu na svemu. Neće ga uopšte biti /toliko/ teško zameniti. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...