zgembo Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Možda je bilo neko sranje protiv Intera iz bratske nam države u Beogradu? Mrzi me da guglam sad.
dragance Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) 6 minutes ago, assignment said: Kuci protiv Bazela je bilo definitivno bez publike, secam se... Zbog cega se ne secam... Narabvno da je bilo bez publike, ali su postavljeni transparenti, od kojih je (barem) jedan zasmetao delegatu, Jozefu Marku. Edit: kao sto je vec receno, bez publike je zato sto je protiv Zapresica jedan debil sa Zapada bacio mobilni na atletsku, gadjajuci im trenera. Edited January 9, 2018 by dragance
MiddleClass Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Protiv Bazela je bio taj transparent 100%. Ali se makao cim je mec poceo jer je delegat reagovao. Trazio je od nekog naseg da mu prevede. Vjerovatno od pokojnog Dragana Mladenovica.
pbg12345 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 3 hours ago, *edited by mod said: Tako nekako, a posle su stavili neku varijaciju sa belom kugom umesto pedera i gle čuda nije bilo kazne. U svakom slučaju meni deluje da su te kazne prilično delotvorne kada su Večiti u pitanju. Npr da prodje Zvezdi žalba, zna se da protiv CSKA ne bi bilo djenerala, pedera, mafije i sličnih kurčenja. Sve u svemu i te kako može da se iskontroliše kada zatreba. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk cudi da nisu nasli obostrani interes da ne prave ta sranja zbog kojih se igra pred praznim stadionom ovo protiv cska je sigurnih najmanje pola miliona eura manje u zvezdinoj kasi terzinom dzepu 50ak hiljada prodatih karti, da je10 evra prosek to je ve pola miliona, dakle samo veca moze biti ta direktna zarada kolika bi bila indirektna zarada i da li uopste postoji u slucaju zvezdinog prolaza je tesko proceniti. kazem da li postoji u smislu da li pun stadion doprinosi boljoj igri zvezde/losijoj igri protivnika. ako da, to je daleko vise od pomenutih pola miliona evra ali i tih (minimum) pola miliona evra je prilicno velik novac za koji mi je cudno da terza propusta da prodje mimo njihovih dzepova. a sa par hiljada evra u dzepovima nekolicine odabranih "generala sa severa" ne bi transparenti videli zvezdinih utakmica
Ratamahatta Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Meni zao igraca i Miloja, igraju najbolje sto znaju, cimaju se k'o konji, dzaba. Podjednako sam se smorio kao za praznu halu protiv Baskonije. Jeziv narod socijalni sloj.
Hamlet Strašni Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Terza razmišlja dugoročno. Utakmica će biti još, a dobri odnosi sa "navijačima" nemaju cenu jer ga generalno čuvaju. A navijačima treba ideološka baza da bi mogli da se predstavljaju kao nešto više od samo huligana - borci za tradicionalne vrednosti i srpstvo. Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 49 minutes ago, Hamlet Strašni said: Terza razmišlja dugoročno. Utakmica će biti još, a dobri odnosi sa "navijačima" nemaju cenu jer ga generalno čuvaju. A navijačima treba ideološka baza da bi mogli da se predstavljaju kao nešto više od samo huligana - borci za tradicionalne vrednosti i srpstvo. Sent from my iPhone using Tapatalk Terza zna da mu i posao i glava zavise od huligana, pa se ne zemera... Kao ni oni sa druge strane brda, što se ne zameraju svojima, kao što se ni ovi ovde u NS ne zameraju svojima...
Milosh76 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Kad Gazda Aca prizna Kosovo ima da rese i problem huligana... On prizna, ovi se bune i onda tuzilastvo izvadi iz fioke razne tuzbe i prituzbe...
Malvo Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Bunice se na nekoj evropskoj utakmici. Kao sto im smeta sto UEFA podrzava terorizam, ali ne smeta sto srpska drzava podrzava terorizam i ulazi u koaliciju sa Ramusom.
Apollo Creed Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 2 hours ago, Milosh76 said: Kad Gazda Aca Blagodarimo Gospodu na Gazda Aci!
porucnik vasic Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 4 hours ago, Malvo said: Bunice se na nekoj evropskoj utakmici. Kao sto im smeta sto UEFA podrzava terorizam, ali ne smeta sto srpska drzava podrzava terorizam i ulazi u koaliciju sa Ramusom. Како Рамуш терориста кад га Хаг није осудио?
Malvo Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Ne razumem. Naravno da je zlocinac. Mada, opet ne razumem poentu tvog repliciranja?
Milosh76 Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Ben gotov, Oly trazio lovu, mi pristali i to je to. Prvo pojacanje
Recommended Posts