Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Досадашњи играч Розенборга Милан Јевтовић, позајмљен норвешком клубу од Анталије, при напуштању Скандинавије није крио жељу да дође на Маракану и придружи се куму Бранку Јовичићу.

Скоро да и не постоји неизвесност око Јевтовићевог доласка у Црвену звезду, јер и поред промена у управи Анталије став о његовој продаји остаје исти. Обештећење би требало да буде око 600.000 евра.

jevtovic je inace igrao na onoj utakmici kad je borac dobio zvezdu 5:1 u kupu. dao gol, imao asistenciju

gledam malopre izvestaj sa te utakmice (12.2015.), od 14 zvezdinih igraca koji su igrali, u klubu su jos donald, srnic i kahriman

- Imali smo ponudu od pet miliona evra za Radonjića. Jedan nemački bundesligaš je pokazao veliko interesovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač čije vreme tek dolazi - jasan je bio Terzić, a mi podsećamo da je Radonjić samo 60 odsto Zvezdin.

Što se tiče odlazaka Boaćija, Terzić je rekao:

- Mi za njega nemamo još nijednu konkretnu ponudu. Ima ugovor na tri godine i nikuda ne žurimo. Nervoza ne postoji, a otići će samo ako dobije konkretnu ponudu.

Mirko Ivanić neće pojačati Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku!

To je odluka čelnika sa Marakane koju je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio u razgovoru za Večernje novosti.

- Razmišljali smo o njemu, ali smo odustali. Zvezda još nije na tom nivou da plati igrača 1.7 miliona evra - rekao je Terzić i nastavio:

- Sa Realom iz Sosijedada smo stupili u pregovore, jer želimo da otkupimo ugovor Srđana Babića. Da bude 100 odsto naš. On je 1996. godište, snažan štoper, levonog, i neko ko se uklapa u naše dugoročne planove.

Edited by Milosh76

znaci, svi ostaju i napadamo le. nemam nista protiv :fantom: 

realno™ treba nam zamena za srnica u 11 ili makar konkurencija drugacijeg tipa. jevtovic i(li) ben

i neko na kanginoj poziciji. pa ako ga kanga istisne, svaka cast

i to je to. drugi evropski trofej je tu

eventualno i jedan (levi) bek, da se ne oslanjamo na andjelkovica. ali to nije obavezno :fantom: 

Ma Gobelja je bolji levi bek od Andjelkovica, iako nije levi bek i nije levonog. :D 

Zivo me interesuje bikini™, da li nam je iko ove sezone uvalio vise od 1 komada kad Noj nije igrao? U LE nije, ne znam za JSL, nesam skolovala. 

10 hours ago, Milosh76 said:

- Imali smo ponudu od pet miliona evra za Radonjića. Jedan nemački bundesligaš je pokazao veliko interesovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač čije vreme tek dolazi - jasan je bio Terzić, a mi podsećamo da je Radonjić samo 60 odsto Zvezdin.

:lolol:

to ni on ne zna

kad bi ga neko probudio u sred noći ne bi znao kako se deli radonjićev transfer. da li je 1/1 romin, 40% menadžerski ili je 1/2 zvezdin, a ni kad može da napusti klub

baron minhauzen je mala beba

ne bi me čudilo da dug kluba bude veći posle njegovog odlaska

13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to ni on ne zna

kad bi ga neko probudio u sred noći ne bi znao kako se deli radonjićev transfer. da li je 1/1 romin, 40% menadžerski ili je 1/2 zvezdin, a ni kad može da napusti klub

baron minhauzen je mala beba

ne bi me čudilo da dug kluba bude veći posle njegovog odlaska

Kao kad pitas kolika je Sumina plata, a onda kazu 120.000 evra.. a znas da je najskuplji igrac u istoriji FKP. Ili kad pitas koliku Tosic ima platu, a imao je preko 2 miliona po sezoni,  a ovi kazu da ima 250.000 evra...

Lazovi i lopovi...!

Edited by Milosh76

to što je za nekog igrača plaćeno najveće obeštećenje u istoriji kluba uopšte ne mora da znači da ima i najveću platu u istoriji kluba. ne retko igrači koji dodju bez obeštećenja imaju najveću platu u istoriji kluba

a o plati tošića i sume si dobrodošao da pišeš na topiku partizana

@levi

ne ali sam vrlo familijaran sa frazom skini mi se sa kurca

Nije li terzić prije 3 mjeseca rekao da, zbog prirode ugovora sa rokom, šta god to značilo, Radonjić ne može da bude prodat u naredne 2 godine (opet, šta god to značilo).

Imam. Osjećaj da ide nekoliko igrača, pa ovim sa Radonjićem pokušava da spremi priču 'eeee ali zadržali smo radonjića iako su nam nudili onoliko para'

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...