Ratamahatta Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Proigrace Kadu™ kad odu svi na zimu, morace. :D
levi Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Svaka čast za prelazn rok, ali bez Miloja ne bilo ništa od toga Mada jeste bila zanimljiva politika. Obično kad se ide u rebilding prvo stradaju stranci kao najodogovrniji. A Terza nije mogao da nigde da uvali strance, pa je odlučio za uzvrat da promeni skoro sve domaće igrače, i bingo. I to su sve povrartnici iz instranstva kliknuli. Znači sledeća logična meta bi trebalo da bude Đuričić
Nikodije Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) pa negde sam i procitao da ganjamo djuricica da zameni kangacu. mozda na ppp :) inace cak i da odu sva 4 stranca nosioca na zimu, nije da smo bas obezglavljeni. babic upada umesto le taleka, vraca se jovicic umesto donalda, a pesic uskace umesto boacija. samo treba naci zamenu za kangu. kadu to svakako nije. Edited November 6, 2017 by Nikodije
Ratamahatta Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 I Pesic je samo za domace atare, on u Evropi ne pravi ama bas nikakvu razliku, pogotovo ne na levom krilu, nema brzinu, nema dribling, jbg. Moze da pravi majmunima ljude ovde po atarima, ali je Bacje koji promasuje 100% sanse po meni bar duplo bolji spieler. :D
Apollo Creed Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) Vujadin i Gobelja kapitalna pojačanja Ostalo je ok Radonja, magacin i Borjan, iznuđeno da se promeni u kapitalna pojačanja. I sva skupa pojačanja u pojačanja.Može i tu da se doda kapitalna. Ostalo je ok. Edited November 6, 2017 by Apollo Creed
los borrachos Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Prodaja precenjenog Manojlovica i dovodjenje Borjana za dz je bio vrhunski potez Terze.
Delija67 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Gobeljic da se promeni u potrebno, a Ze Markos u magacin
los borrachos Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Pored Djuricica, navodno je Terza nanisanio i nekog Jevtovica, krilo iz Rosenborga. Za poziciju Srnica.
Apollo Creed Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Pored Djuricica, navodno je Terza nanisanio i nekog Jevtovica, krilo iz Rosenborga. Za poziciju Srnica. nikad ga nisam gledao,al ako ga je Terza nanišanio-dižem obe ruke. Upisati ga kao kapitalno pojačanje.
levi Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Pored Djuricica, navodno je Terza nanisanio i nekog Jevtovica, krilo iz Rosenborga. Za poziciju Srnica. Povratnik, Jovičićeva generacija iz Borca, ovaj prelazni rok se piše sam od sebe
porucnik vasic Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Биће Фића одличан са квалификације за ЛШ.
gervasius twinkleminkleson Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Meh Mislim, nadam se da mogu da ga oporave za ozbiljan fudbal, ali nisam nesto preveliki optimista
MiddleClass Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Kad je mogao Radonja moze i ovaj. Makar se nadam. :)
Recommended Posts