dragance Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Treba jedan brz, a Pimpong je bio odlican u kvalifikacijama protiv Rusa.
harper lee Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Treba jedan brz, a Pimpong je bio odlican u kvalifikacijama protiv Rusa. A treba jedan i da skace, sa Frimpongom i Le Talekom svaka visoka lopta u nasih 16 ce nam predstavljati veliki problem. Narocito ako ne bude branio Borjan vec jedan od ova dva nasa matora linijasa.
Malvo Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Le Talek je dobar skakac, mada nema osecaj za pozicioniranje kao stoper, sto moze biti prilican problem ako mu je parnjak Pingpong. U ostalim stoperskim vestima, Vule Savic javlja da je pijan legao izmedju Mirkinih babe i dede i ispovracao se.
Zico Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Po njima se ispovracao ili je ipak kesa priskocila u pomoc? Kako god, izostanak Vujadina je hendipek, Le Talek mi nimalo ne uliva poverenje, ostaje da se nadamo da ce Borjan i Rodic biti spremni za mec.
adasevic Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Jok, posle bacanja pegle u klonji, otisao u sobu, al promasio i usao u sobu kod babe i dede. ispovracao se pored kreveta pa lego iymedju njih, a onda slucajno sutnuo babu s kreveta i gurnuo je pravo u povracku... Njemu treba zabraniti da da je izjave dok se profesionalno bavi fudbalom...
James Marshall Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Sinoć sam u šaltanju™ kanala vidio njegovu facu kod boga humora™ Ognjena Amidžića, kapiram da je to izjavio u toj emisiji, to je taj nivo - idealna izjava za tu vrstu emisije.
adasevic Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Video sam i ja al sam se i zadrzao da cujem o cemu prica... Zajebah se :( Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Bright Billy Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Pa dobro sad, voli covek malo da popije, svima se to desava...
levi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Braniće Borjan, pod injekcijama, sa protezom, bez jedne ruke, kako bude trebalo ali će braniti Možda će i Rodića terati da pokuša, pa će da potroše jednu izmenu kad više ne bude mogao. A za tim već nema potrebe, može to Gobelja pozadi da pokrije, a napred samo neka daje u prazan prostor, pa Radonja ako pretrči pretrči
levi Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Trener Vladan Milojević na put je poveo 20 fudbalera, a na spisku su se našli:Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Dušan Anđelković, Mičel Donald, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Ričmond Boaći, Aleksandar Pešić.
Apollo Creed Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 (edited) Ako Roda bude mogao na beka, onda bratina Gobelja na štofera. Edited September 27, 2017 by Apollo Creed
Cash Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Na današnji dan odigrali ste onaj epski revanš protiv Kaiserslauterna
pantelia Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Na današnji dan odigrali ste onaj epski revanš protiv Kaiserslauterna Na jucerasnji
Toni Sumaher Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Na jucerasnji Tako ti i treba, Cash, kada njih podsecas na epske revanse, a o nasim ni slovca,,,,
Recommended Posts