Milosh76 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Dodao bih i Stojkovica na tvoju listu, ove sezone je veoma dobar Kao i Jovicica koji je takodje bio odlican do povrede. U sustini, nama trebaju oba stopera i krilo da budemo tip top Edited September 26, 2017 by Milosh76
levi Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Samo što su Milić i Srna među najzaslužnijima za to što je ekipa uopšte ne ovom nivou takmičenja. Srnić je imao gol ili asistenciju protiv svakoga u Evropi do sada, Florija i Irtiš golovi, Prag asistencija, Kransodar gol i Bate asist
Apollo Creed Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Koga Keln ima na krilima!? Mogu samo da sanjaju o Radonji, Milinju i Srni...
MiddleClass Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Kelnari u navali igraju Kesser, Pokojnikov i Sero. Ne zna se ko je jaci...
levi Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Imaju ona dva crna tenka napred, Cordoba i Guirassy, ponekad igraju i zajedno, tako da će verovatno biti potreban Babić da im parira
Apollo Creed Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Sve znalci i tenkovi a imaju jedan remi i 200 poraza od početka sezone... Edited September 26, 2017 by Apollo Creed
assignment Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Ljudi, realno mi u Kelnu ako izvucemo bod puna kapa. Jos ako Borjan I Vujadin ne igraju, pu pu pu.... Jedino se radujem sto cu biti u stadionu I druziti se ljudima koje nisam video neko vreme I nadam se da necemo praviti neka sranja....
harper lee Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Dodao bih i Stojkovica na tvoju listu, ove sezone je veoma dobar Kao i Jovicica koji je takodje bio odlican do povrede. U sustini, nama trebaju oba stopera i krilo da budemo tip top Dobro izgledaju i Vujadin Savic, Le Talek, Milic, Gobeljic, Srnic, jer je Milojevic uspeo da dobro organizuje tim oko ovoga sto ima, ali jednostavno nemaju kvalitet i talenat ovih koje sam nabrojao. NIje to lose, bilo je Zvezdinih timova gde si mogao da nabrojis jedva po par igraca koji mogu da igraju ovaj nivo fudbala, samo kazem da nam je tim isuvise "saren" da bi bio proglasavan za favorita protiv tima kakav je Keln i to u gostima. Mi smo igrali nereseno kuci i sa BATE Borisovim, bilo je perioda kad smo mogli da resimo utakmicu u nasu korist ali je bilo i perioda kad smo lako mogli da izgubimo utakmicu. To sto Keln gubi kao na traci ne znaci nama mnogo, oni gube u Bundes ligi a mi pobedjujemo i kontrolisemo situaciju u nasoj ligi koja je jedno desetak puta gora. Ne treba ici tamo spustenih gaca ali se ne treba ni zanositi previse. Druga stvar bi bila kad bismo srz ovog tima koji je u manevru mogli da sacuvamo na duze, pridodamo jednog odlicnog stopera i desno krilo, imali bismo tim do jaja, ali za tako nesto bi se mnogo toga moralo promeniti u klubu. Samo Lazovica da imamo na krilu da nalece na ove Kangine, Krsticiceve i Donaldove lopte u prostor vec bi napravilo ogromnu razliku.
samo_opusteno Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Vratimo Kataija na desno krilo i zamenimo Taleka boljim stoperom. E to bi bio tim.
April Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Koji Borjan, koji Vujadin Ovo ako ne dobijete niste nam više komšiluk, pravićemo se da vas ne poznajemo Ajde bre, ko babe neke
Milosh76 Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Vujadin Savić neće moći da pomogne Crvenoj zvezdi u Kelnu zbog povrede zadnje lože, sada više nema ni najmanje dileme! Dobra vest za crveno-bele, ali i trenera Milojevića je ta da su roviti golman Milan Borjan i Milan Rodić odradili trening, što uliva određenu nadu da bi obojica mogli da se nađu u četvrtak uveče. Znaci LeTalek i Babic ili Frimpong...
Moća Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Da mi je neko rekao da ce da zalimo za Savicem osamario bi ga. Meni je on najprijatnije iznenadjenje da ga ne ureknem.
Ratamahatta Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 (edited) Ne znam kakva je Kelnova navala™, zadnji put kad sam ih gledao igrali su Podolski i Mato Jajalo. Da li su buzdovani ili pimpleri, ako su pimpleri - pravda za Frimponga. Edited September 26, 2017 by Plajvi
Recommended Posts