Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda u sezoni 2017/ 2018

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Izgleda da je Terza procitao Milojevicevu izjavu na forumu

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Replies 12.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

970

• MiddleClass

923

• levi

915

• Apollo Creed

650

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ofkanu sujeta nije mogla da dozvoli da ivica bombaš dovede trenera sa boljim pedigreom ^_^

Posted (edited)

ofkanu sujeta nije mogla da dozvoli da ivica bombaš dovede trenera sa boljim pedigreom ^_^

djuka, iako je sebicnjak, kratkovid, i gaji animozitet prema partizanu, ipak je veliko ime, sa 10godisnjom kakvom-takvom trenerskom karijerom, dok je karboneu, zasad, jedini kvalitet to sto nije srpski trener, mada priznajem da je to znacajan kvalitet. sve ostalo tek treba da dokaze. druga je stvar to sto se nijedan stranac ovde nije duze zadrzao, samo su, valjda, mateus i zenga uspeli da izguraju celu sezonu, ovi ostali su bivali najureni vrlo brzo. tesko da ce i karbone biti dugorocno resenje ako dodje.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

Junak™ sa KCN-a pre dva dana tvitovao da je Terza dzabe isao u Atinu i da ga je AV "preusmerio na Italiju" gde sve zavrsava Dejan Stankovic..

Edited by Toni Sumaher
Posted

Šteta što nije Milojević. Izjava je toliko dobra da bi bilo zadovoljstvo pratiti kako bi zajebavao dr tvorzu.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted (edited)

Preksinoc:

Crvena zvezda je san svakog mladog trenera, pa ako me pozovu spreman sam već sutra da dođem", rekao je kratko Karbone za Televiziju "Arena sport".

:lol:

E, komsije, komsije...

Edited by Toni Sumaher
Posted (edited)

djuka, iako je sebicnjak, kratkovid, i gaji animozitet prema partizanu, ipak je veliko ime, sa 10godisnjom kakvom-takvom trenerskom karijerom, dok je karboneu, zasad, jedini kvalitet to sto nije srpski trener, mada priznajem da je to znacajan kvalitet. sve ostalo tek treba da dokaze. druga je stvar to sto se nijedan stranac ovde nije duze zadrzao, samo su, valjda, mateus i zenga uspeli da izguraju celu sezonu, ovi ostali su bivali najureni vrlo brzo. tesko da ce i karbone biti dugorocno resenje ako dodje.

Đukić ima karijeru dobijanja otkaza u Španiji. mada je i to neka karijera. Poslove je dobijao na osnovu igračkog imena,. a ne trenerskih rezultata. O ovom italijanskom žigolu ne treba trošiti reči, njemu ni to što je igrao tamo ne pomaže da dobije normalan posao, pa mora da juri ove naše indijance. Mada prošli put je ispalo super sa italijanskim žigolom, izgleda da je terza pokušao da sabere 2 i 2  :misko:

Milojević je tu jedino ozbiljno trenersko prezime, koje je gradio kao trener a ne kao bivši igrač, i na svakom poslu je bio uspešan

Edited by levi
Posted

Samo Jankaru da ne dovedu...

Posted

Koliko sam ja cuo jos nista nije odluceno. Razgovaralo se sa obojicom, a terza ce sutra da prelomi. Zabar je izgleda lud ko struja i pare mu nisu bitan faktor, a miloje trazi malo vise nego li bi terza da mu da. Milojevic je po meni kvalitetniji trener i ima neke rezultate iza sebe. Karbone bi bio kocka, gde bi se nadali da ce da ispadne zenga a ne sa pinto. Mada je xenga doneo steui titulu pa i nije za poredjenje...

Koga god da izaberu, ocekujem da najdalje u ponedeljak bude promocija...

Posted

živ nisam

Ono kad ti Italijan obeća rad, rad i samo rad

Posted

Koliko sam ja cuo jos nista nije odluceno. Razgovaralo se sa obojicom, a terza ce sutra da prelomi. Zabar je izgleda lud ko struja i pare mu nisu bitan faktor, a miloje trazi malo vise nego li bi terza da mu da. Milojevic je po meni kvalitetniji trener i ima neke rezultate iza sebe. Karbone bi bio kocka, gde bi se nadali da ce da ispadne zenga a ne sa pinto. Mada je xenga doneo steui titulu pa i nije za poredjenje...

Koga god da izaberu, ocekujem da najdalje u ponedeljak bude promocija...

Koje pare da trazi Karbone kada je skoro pa trener pocetnik? Milojevic nije lud da radi za sicu, sigurno ima i druge ponude koje ce da aktivira u slucaju neuspelih pregovora™.

Posted

Italijan ce da pece zanat u Zvezdi i spreman je da volontira.  Zna da u nasem prvenstvu ima 50% sanse da osvoji titulu (a ako se Partizan zaglavi u grpnoj fazi LS/LE, te sanse mogu da budu i malo vece).  Osvojeno prvenstvo sa Zvezdom bi mu bila odlicna preporuka za napredovanje u karijeri.  Pitanje je da li su mu sposobnosti usaglasene sa zeljama, sto niko ne zna (osim, naravno, forumskih eksperata).  Moguce je da je u pitanju sarlatan, ali moguce je da je neko kao Prosinecki.

Posted

Žabar bre!

Neka nas se beogradske starletice ponovo plaše!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...