ljuba1 Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Njima je strah uterivan u kosti kad izadju u odelima par sati pred utakmice i doceka ih vec tada krcat sever grmljavinom kakvu nisu doziveli. Kad izadju sa sudijama na pocetak utakmice a nigde nema igla da padne noge same klecaju. Ali jebiga sad je navijanje kao koncert sa pripremljenim repertoarom tuznih i sporih pesama, skandiranje gotovo da i ne postoji osim onog ajmo ceo stadion. Zato i nema straha kod protivnika niti interakcije publike sa dogadjajima na terenu. Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
April Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Njima je strah uterivan u kosti kad izadju u odelima par sati pred utakmice i doceka ih vec tada krcat sever grmljavinom kakvu nisu doziveli. Kad izadju sa sudijama na pocetak utakmice a nigde nema igla da padne noge same klecaju. Ali jebiga sad je navijanje kao koncert sa pripremljenim repertoarom tuznih i sporih pesama, skandiranje gotovo da i ne postoji osim onog ajmo ceo stadion. Zato i nema straha kod protivnika niti interakcije publike sa dogadjajima na terenu. Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk +1 Ovi danas ne znaju ni koji je rezultat. A tek što se Kangi i Boaćeu jebe za Pukni zoro, to je posebna priča.
levi Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Nije da im nije Kahriman vratio koliko je mogao. Plus Kangin crveni. Ali već se ispisaše postovi o toj utakmici. Inače, nama je najbolje u dvomeču delovala sredina. Ostalo je dosta loše. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk A opet ne možeš da kriviš Kahrimena i Kangu za to što se onaj njihov Cadu šetao kroz odbranu kako je hteo, za nepostavljanje živog zida u prvoj utakmici itd To je bilo jedno ludilo sastavljeno od bezbroj ludila, svako je dao svoj doprinos
Jozef K. Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Samo sam naveo najupečatljivije pojedince. A živi zid je bio totalni wtf. Elem nama je centralna trojka korektna za sada. Sve ostalo je problem. Osim golmana, ali njega će da prodaju vrlo brzo, kako vidim po medijima Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Sparta dovela Ria Mavubu iz Lillea.
borris_ Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) Bio je odlican igrac i jako simpatican. Apatrid, rodjen na brodu (barci) kada su njegovi roditelji bjezali iz Angole. Tata mu je igrao za Zair na SP-u 1974. Edited July 21, 2017 by borris_
Cane Vukic Prebranac Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Pojačanja Crvene zvezde, leto 2017: Aleksandar Pešić (25, napad, Tuluz) 750.000 Branko Jovičić (24, sredina, Amkar) 500.000 Milan Rodić (26, odbrana, Krila Sovjetov) 250.000 Marko Gobeljić (24, odbrana, Napredak) 100.000 Vujadin Savić (27, odbrana, Šerif) – ZeMarkos (19, odbrana, Paranense) – Rikardinjo (27, sredina, Šerif) – Filip Stojković (24, odbrana, Minhen) – Ričmond Boaći (24, napad, Latina) – Milan Borjan (29, golman, Ludogorec) – Damjan Gojkov (19, krilo, OFK Beograd) – Nemanja Radonjić (21, napad, Roma) – Srđan Babić (21, odbrana, Sosijedad) pozajmica Муслине, чекамо твој извјештај
levi Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Rikardinju su valjda dali 300.000 da dođe, a za Rodića su Rusi tražili 500.000, a sa njima nema cenjkanja <_< Marko Gobeljić (Napredak), nepotrebno, 100.000 Filip Stojković (Minhen 1860), pojačanje Ricardinho (Sheriff), alibi pojačanje, 300.000 Vujadin Savić (Sheriff), Vujadin Aleksandar Pešić (Tuluz), skupo pojačanje, 750.000 Srđan Babić (Real Sociedad), jbg pojačanje Zé Marcos (Atletico Paranense), štoper Branko Jovičić (Amkar), skupo pojačanje, 500.000 Damjan Gojkov (OFK Beograd), magacin Milan Rodić (Krila Sovjetov), iznuđeno, 500.000
Milosh76 Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Od danas je i Rodic na spisku, verovatno i Radonjic i Borjan..to mu dodje tih 13 koje je popisao Cane
adasevic Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Mislim da je Rodic 250k. A mislim i da ces za prvu dvojicu da obrnes uskoro komentare
levi Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Mislim da je 250 prva rata. VidećemoA od prve dvojice je jedan višak, nebitno koji. Ovo je samo zato što je Miloje odlučio da mu igra Stojkovć Da su se odlučili za Gobeljića, a rezerva da mu bude Mijailović, ne bih se bunio U svakom slučaju dovođenje rezervnog beka je nepotrebno
adasevic Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Po meni je potrebno da imamo 2 igraca na svakoj poziciji. Prosle sezone bio samo Petko. Da mu se nesto desi, mi smo u problemu. Mislim da je to najmanji problem kod dovodjenja...
Jozef K. Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Bio je Cvetković jesenju polusezonu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
levi Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Po meni je potrebno da imamo 2 igraca na svakoj poziciji. Prosle sezone bio samo Petko. Da mu se nesto desi, mi smo u problemu. Mislim da je to najmanji problem kod dovodjenja... Ja mislim da je to veliki problem. Prošli put su to radili sa napadačima. Jedan da igra i još nekoliko za svaki slučaj, svi dovedeni sa strane. pa tek onda naši omladinci. To je siguran put u propast, tj u ovo sad, prinudnu upravu
Recommended Posts