MiddleClass Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=12&dd=21&nav_id=1338786 Gasprom duplirao sponzorstvo! Gdje ste sada tičeri? Link to comment
James Marshall Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Kažu da je i LeTalek blizu odlaska, stigla je neka odlična ponuda za njega, nisam siguran ali mislim da su neki Turci. Link to comment
porucnik vasic Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Од свих што ће да оду чини ми се да ће његов одлазак да остави најмању рупу. Link to comment
Miljenko Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Obostrano zadovoljstvo. Red je da i starosedeoci (za nase prilike sigurno jesu to), uzmu neku finu kintu, zasluzili su. Link to comment
dacha od bosne Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 ntervju sa Milojevićem http://www.czbgtv.com/2017/12/22/czbg-intervju-vladan-milojevic/ Link to comment
levi Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 sa Letalecom je bio plan da ostane do kraja ugovora, pa da u junu na miru bira kao slobodan igrač. možda zauzvrat da oprosti neka dugovanja ili tako nešto ne znam šta se sad promenilo, jel naišla iznenada ponuda koju neće da propusti, ili ovi forsiraju da bi ipak uzeli neki dinar Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Navodno mu prijete tribinama ako ne prihvati transfer ili obnovu ugovora. Što je meni izuzetno bezveze. Pogotovo što se zna odavno da će da ode u junu Link to comment
levi Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 pa onda je najrealnije da presedi polusezonu. pokazao se do sada kao tvrd pregovarač i da ne da na sebe ne mora da brine za mesto u reprezentaciji, a svakako će imati ponuda na leto Link to comment
porucnik vasic Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 4 hours ago, gervasius twinkleminkleson said: Navodno mu prijete tribinama ako ne prihvati transfer ili obnovu ugovora. Što je meni izuzetno bezveze. Pogotovo što se zna odavno da će da ode u junu Ко му прети? Извор? Link to comment
Fakundo Sava Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Kao neko preti. Zna se kako prolaze oni koji prete francuzima Mada ja da imama onakvu ženu ne bi lomio nege na srbistanskim njivama Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Ко му прети? Извор?Mislim da na mozzartu pročitah. Mislim, kao što rekoh, navodno mu prijete, ko zna jel istina. Nadam se da ne, u svakom slučaju. A ako vec ide, nadam se da dovodimo nekog pristojnog, mada će nama trebati 2 štopera jer se Babić na ljeto vraća u Sociedad Link to comment
pbg12345 Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 ja zaboravio da je on na pozajmici dakle savic i frimpong. frimpong je dobro odigrao onu jednu evropsku, u prvenstvu/kupu i ono malo sto je igrao ja ili nisam gledao ili ga nisam posebno zapazio pretpostavljam da ce ga ostaviti Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 može mijailović to da zakrpi, tamanga je oslobodio apelacioni sud Link to comment
Recommended Posts