April Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ima li neko od starijih grobara koji se seća ove praćke Prekazija? Ja kroz maglu, bio sam baš mali...ali Moca Vukotic je garant išao da gleda kao klinac Mnogo lepši je dao Veležu 1977., na svojoj prvoj utakmici na JNA. Posle toga je još dva puta pogodio prečku, zezao se kao u Više od igre. Verovatno najtalentovaniji FKP igrač ikada, rođen u pogrešno vreme.
April Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 svi mi koji čuvamo decu umesto d'idemo na jna, želim vam lud provod i dobru sreću, da se radujete i pocepate grla mi će ostali ostanemo i uz ladni mutni paulaner da vas bodrimo iz fotelje :( Zvali su me da gledam sa atletske staze, ali ja ostao da radim. Puste pare...
aram Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 ajd braćo grobari i dragi gosti, nek nam je sa srećom.
Lezilebovich Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 al smo dobro krenuli, izgubljena lopta i za malo šansa u prvoj sekundi
radisa Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ko je 25 u Partizanu? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
pacey defender Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 kakva bogovska prodaja lopte pre primljenog gola.
Recommended Posts