levi Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Šta fali ovom izveštaju? Ali generalno razumem frust, eno grobarska redakcije bede 92 se bavi terzinim poslovanjem u protekle tri godine...sasvim slučajno baš 2 dana pred tekmu, majku mu Ne menja suštinu
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Šta fali ovom izveštaju? Ali generalno razumem frust, eno grobarska redakcije bede 92 se bavi terzinim poslovanjem u protekle tri godine...sasvim slučajno baš 2 dana pred tekmu, majku mu molim te nemoj ništa da mi pričaš o sportskoj redakciji b92
El Patron Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) Hasi je dok je igrao fudbal bio na pozajmici u Dinamu iz Panceva. Nadam se da ce Djukica ove sezone pratiti sreca kao dr. Kizu Milinkovica u Evropi Edited July 24, 2017 by El Patron
Kreator Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Nešto sad kopkam da vidim kada smo zadnji put nekog značajnijeg protivnika pobedili bez primljenog gola. Na um mi pada ova nebitna utakmica protiv šahtjora:
ZokiAsov Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Sportski prijatelji iz Donjecka, sklonili se ko Zeta nekad.
Kreator Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Ima li neko od starijih grobara koji se seća ove praćke Prekazija? Ja kroz maglu, bio sam baš mali...ali Moca Vukotic je garant išao da gleda kao klinac
MocaVukotic Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 nisam, sećam se samo radio prenosa. već sam pisao na nekom topiku da mi je evropski debi na JNA bio revanš protiv groningena 3:1.
Kreator Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 nisam, sećam se samo radio prenosa. već sam pisao na nekom topiku da mi je evropski debi na JNA bio revanš protiv groningena 3:1. Onda April...On je isto stara garda kao mi.
ZokiAsov Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Tim za sutra ako je verovati vecerasnjem treningu i joksi bureku.
Kreator Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Pa dobro, ovo je manje/više očekivano. Neće Đukić mnogo tumbati tim. Suma je nespreman, Jevtović čeka priliku da Kosović dobije kartone ili lošije zaigra, u ćirkovića ima bezgranično poverenje, kao i u miletića pre munira. Sa klupe vrebaju šansu Đuričković, Mihajlović, i eventualno Suma, ali kako je nespreman i neuigran sumnjam da će ga uopšte i puštati u igru.
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) Ima li neko od starijih grobara koji se seća ove praćke Prekazija? Ja kroz maglu, bio sam baš mali...ali Moca Vukotic je garant išao da gleda kao klinac sećam se utakmice, i pobede. nisam bio, ali se sećam snimka koji je bio u 24 časa. nešto tipa sadašnjeg trećeg dnevnika. btw meni je prekazi bio idol ko klincu zbog ove praćke. hvala đorđe na podsećanju :) e za ovu sezonu dinama iz berlina, bar sam tako čitao u knjizi fudbalski matriks kristofa birmana, tvrde da su igrači bili pod dopingom. ne pominje se ova utakmica već sela evropska kampanja dinama kad sam gedao ovaj gol xhevata iskoče mi ovi penali sa dresdenom iz 78e. još jedan raritet pa da podelim Edited July 24, 2017 by kud u maglu Simoviću
Cash Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) To je bila pirova pobeda 1:0 gore smo pukli 2:0 Edited July 24, 2017 by Cash
Recommended Posts