kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 džilitali se neki protiv budućnosti, ali na nivou statističke greške
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) to da. e da, ova odluka oko puštanja severa ima logike samo ako neće biti gostiju, ako će ih biti mislim da je mogućnost da sve prođe bez sranja na tribinama otprilike 1% Edited July 21, 2017 by theanswer
*edited by mod Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 to da. e da, ova odluka oko puštanja severa ima logike samo ako neće biti gostiju, ako će ih biti mislim da je mogućnost da sve prođe bez sranja na tribinama otprilike 1% Gostiju iz Grcke nece biti, ali ove domace goste malo teze mozes da regulises.
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Gostiju iz Grcke nece biti, ali ove domace goste malo teze mozes da regulises.+1
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Gostiju iz Grcke ce sigurno biti, ne sumnjam da su oni vec u gradu ili dolaze ubrzo. Stadion je druga prica. Mislio sam da nije reseno oko ulaska na stadion sad vidim da ipak jeste.
MayDay Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 tamo su zabranjeniIstok Centar - ulaz P. Valjda će biti ok. Zapad Centar ostalo samo prvih 6 redova.
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Istok Centar - ulaz P za taj ulaz se ulazi sa strane severne tribine ulaz najbliži humskoj ulici(kaldrma)
Cash Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) za taj ulaz se ulazi sa strane severne tribine ulaz najbliži humskoj ulici(kaldrma) Kad je derbi zna bas gadno da bude na tom ulazu Edited July 21, 2017 by Cash
ZokiAsov Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Istok Centar - ulaz P. Valjda će biti ok. Zapad Centar ostalo samo prvih 6 redova. Moj savet je da poranite, da bi zauzeli ta, ili neka druga gotivna mesta.
Cash Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Moj savet je da poranite, da bi zauzeli ta, ili neka druga gotivna mesta. Ako porani onda nemoze da ide na vinjak ????
ZokiAsov Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ako porani onda nemoze da ide na vinjak Kakav danak neiskustvu... za evropske utakmice, sa vinjakom se pocinje na poslu.
ZokiAsov Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 ja sam tražio slobodan dan To je iskustvo. A ne ovaj nas saborac kes, ne moze da prijavi tamo eksplozivnu dijareju i dodje na vinjak ko covek.
Cash Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 To je iskustvo. A ne ovaj nas saborac kes, ne moze da prijavi tamo eksplozivnu dijareju i dodje na vinjak ko covek. I ja sam trazio slobodno ali pogresan datum :(.
Kreator Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 to da. e da, ova odluka oko puštanja severa ima logike samo ako neće biti gostiju, ako će ih biti mislim da je mogućnost da sve prođe bez sranja na tribinama otprilike 1% Kako se može pročitati po vestima, biće razmena oko 20-ak VIP navijača Olimpijakosa i Partizana u ložama i to je to što se tiče gostiju u ovom dvomeču.
Recommended Posts