kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) Samo još nešto da pitam, ali nema smejanja. Nikad nisam išla na stadion, a da ja organizujem. Uglavnom, nešto sam euforična i iscimala sam hrpu muškaraca da idu sa mnom i sad me svi pitaju hoćemo na istok ili zapad. Ja znam da su na istoku old school grobari, a mi penzioneri na zapadu. Meni zapad više odgovara jer se brže udje na stadion, ali postoji šansa da bude kiša, pa možda bolje na istok jer ima nadstrešničica. Pitanje koje će da presudi: gde je uslovnije da se ide u toalet?nigde na tribinama ne možeš pobeći od kiše, a piški kući:( e jbg idite na zapad Edited July 21, 2017 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Samo još nešto da pitam, ali nema smejanja. Nikad nisam išla na stadion, a da ja organizujem. Uglavnom, nešto sam euforična i iscimala sam hrpu muškaraca da idu sa mnom i sad me svi pitaju hoćemo na istok ili zapad. Ja znam da su na istoku old school grobari, a mi penzioneri na zapadu. Meni zapad više odgovara jer se brže udje na stadion, ali postoji šansa da bude kiša, pa možda bolje na istok jer ima nadstrešničica. Pitanje koje će da presudi: gde je uslovnije da se ide u toalet? Na istoku mozes da se sakrijes u par gornjih redova a tu ce se svi nabiti ako bude kisa. U wc na jna ne zelis da ides nikako.
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Na zapadu je vise debila koji nikad stadion nisu videli i koji ce u petom minutu krenuti da jebu mater svima redom.
teacher Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 jel ronaldo šuma ima pravo da igra u sledećem kolu?
Cash Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Na zapadu je vise debila koji nikad stadion nisu videli i koji ce u petom minutu krenuti da jebu mater svima redom. +1
copkillah Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 A i ne ulazi se nešto brže na zapadu nego na istoku Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
MayDay Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Sudbina rekla da idemo na istok! Ali bliže severu. :-/
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 kažu da puštaju sever, znači biće tamo. mada oni suštinski i ne postoje.
Recommended Posts