Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted (edited)

Samo još nešto da pitam, ali nema smejanja. Nikad nisam išla na stadion, a da ja organizujem. Uglavnom, nešto sam euforična i iscimala sam hrpu muškaraca da idu sa mnom i sad me svi pitaju hoćemo na istok ili zapad. Ja znam da su na istoku old school grobari, a mi penzioneri na zapadu. Meni zapad više odgovara jer se brže udje na stadion, ali postoji šansa da bude kiša, pa možda bolje na istok jer ima nadstrešničica. Pitanje koje će da presudi: gde je uslovnije da se ide u toalet?

nigde na tribinama ne možeš pobeći od kiše, a piški kući

:(

e

jbg

idite na zapad

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

Samo još nešto da pitam, ali nema smejanja. Nikad nisam išla na stadion, a da ja organizujem. Uglavnom, nešto sam euforična i iscimala sam hrpu muškaraca da idu sa mnom i sad me svi pitaju hoćemo na istok ili zapad. Ja znam da su na istoku old school grobari, a mi penzioneri na zapadu. Meni zapad više odgovara jer se brže udje na stadion, ali postoji šansa da bude kiša, pa možda bolje na istok jer ima nadstrešničica. Pitanje koje će da presudi: gde je uslovnije da se ide u toalet?

Na istoku mozes da se sakrijes u par gornjih redova a tu ce se svi nabiti ako bude kisa. U wc na jna ne zelis da ides nikako. 

Posted

Dobro. Onda najbolje na Zapad.

Gde ćete vi?

Posted

Na zapadu je vise debila koji nikad stadion nisu videli i koji ce u petom minutu krenuti da jebu mater svima redom.

Posted

gtr je na istoku

:fantom:

Posted

jel ronaldo šuma ima pravo da igra u sledećem kolu?

Posted

Na zapadu je vise debila koji nikad stadion nisu videli i koji ce u petom minutu krenuti da jebu mater svima redom.

+1

Posted

A i ne ulazi se nešto brže na zapadu nego na istoku

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Posted

ulazi se relativno brzo i na istok i na zapad.

Posted

Sudbina rekla da idemo na istok! Ali bliže severu. :-/

Posted

tamo su zabranjeni

Posted

kažu da puštaju sever, znači biće tamo. mada oni suštinski i ne postoje.